Gribbyvägen 1A / Gribbylund / Täby

4:a med stor terrass

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea
ca 97 kvm
Avgift
5 616 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
Entréplan
Såld
2019-10-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gribbyvägen såldes av oss 2019-10-18. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Gribbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gribbylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga 4:a om 97 kvm i hjärtat av Gribbylund. Bostaden erbjuder 3 ordentliga sovrum, trevligt kök med matplats för ca 6-8 personer samt en öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Stor terrass som du når både via köket och vardagsrummet i ett perfekt västerläge där du kan njuta av kvällssolens strålar och med utrymme för hela familjen. Detta är ett bekvämt och populärt område och där du får tillgång till både parkeringsplats samt förråd som ingår i avgiften.

Här bor du mitt i villa idyllen med närhet till både fina promenadstråk runt Rönningesjön, goda kommunikationer, mataffär samt skola och dagis.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Gribbylund

Gribbylund är ett mycket omtyckt och populärt område i Täby. Området präglas av radhus och villor, fina strövområden samt närhet till liv och rörelse.

Närhet till matbutiker och restauranger

I Gribbylunds centrum finns både matbutik, restauranger samt bibliotek. Inom promenadavstånd ligger Täby Centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restaturanger, biograf, bussförbindelse samt butiker.

Sport och fritid runt hörnet

Populära Gribbylund erbjuder många möjligheter till fritidsaktiviteter vid Skavlötens friluftsgård som ligger inom gångavstånd. Rönningesjön plogas vintertid upp för skridskoåkning och längdspår. Ängsholmsbadet som ligger vid Rönningesjöns västra strand är ett kommunalt bad. Badet är mycket populärt med stora gräsytor och har två badstränder med bryggor.

Kommunikationer

Bra kommunikationer via buss 605 och 609 som går mellan Gribbylund Centrum och Danderyds sjukhus. Buss 615 går från Täby centrum rakt igenom Gribbylund.

Familjeliv

I närområdet finns kommunala skolorna Myrängen & Löttingslundsskolan, friskolorna Gribbylundsskolan & lilla gribbylundsskolan, Läsargränds förskola, Pysslingen förskola Murgrönan samt Norrgårdens förskola.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.