Grindtorps Skolgränd 46

Grindtorps Skolgränd 46

Slutpris

2 410 000 kr


Täby Centrum— Täby

Grindtorps Skolgränd 46


Slutpris
2 410 000 kr

Täby Centrum— Täby

Central tvåa med balkong

+ Balkong i sydväst-läge!
+ Högt i tak
+ 2 min till Täby Centrum
+ Egen tvätt- och diskmaskin
+ Genomtänkt öppen planlösning

Välkommen till denna utmärkta 2a på Grindtorps Skolgränd 46 – En riktig pärla på våning 2 med balkong i perfekt sydväst-läge.

När du kliver in i bostaden möts du direkt av bostadens fantastiska takhöjd och känslan av rymd och hemtrevnad. I hallen erbjuds mycket goda förvaringsmöjligheter för dina kläder, skor och andra tillhörigheter. I anslutning till hallen ligger det helkaklade badrummet utrustat med bland annat spottar i taket, dusch med glasväggar samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

In till sovrummet finns två praktiska skjutdörrar och här finns plats för en dubbelsäng och nattduksbord. Vidare in i bostaden finner du lägenhetens hjärta där köket med anslutande matplats och vardagsrummet knyts ihop i en öppen planlösning. Detta skapar en perfekt yta för vänner och familj att umgås i. Det stilrena köket är väl maskinellt utrustat och erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter bakom de vita skåpsluckorna. Från vardagsrummet når du balkongen som med fördel förlänger bostadens umgängesyta. Vid entrén finns även vid loftgången ytterligare utrymme för avkoppling med plats för café-möbel.

Läget är svårslaget med absolut närhet till kommunikationer, Täby centrum och naturen. Du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll, oavsett om det är shopping, restauranger eller härliga promenader i grönskan.

Missa inte chansen att göra denna pärla till ditt nya hem! Varmt välkommen på visning!


Boarea
38 kvm
Avgift
3 185 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-03-07

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Grindtorps Skolgränd såldes av oss 2024-03-07. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Grindtorps Skolgränd.

Boka värdering

Kais Ghedamsi

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, franska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.