Grindtorpsvägen 37 / Grindtorp / Täby

Äntligen en 4:a på nionde våningen!

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea
95 kvm
Avgift
5 763 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
9 av 10 (Hiss finns)
Såld
2020-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grindtorpsvägen såldes av oss 2020-01-21. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Grindtorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grindtorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna riktigt fina fyra med insynsskyddat läge på nionde våningen i populära Grindtorp. Vardagsrummet är stort och ljust och har fantastisk utsikt mot Täby centrum och det finns tre separata avskiljda sovrum. Skicket på lägenheten är genomgående gott och köket har rejäl matplats för 6-8 personer och utgång till den inglasade dubbelbalkongen i lugnt läge mot innergården. Badrummet är utbyggt och stambytt och innehåller både dusch, badkar och egen tvättmaskin.

Området är lugnt, trevligt och barnvänligt med bekvämt gångavstånd till naturområden, Täby Centrum och goda kommunikationer med buss och Roslagsbanan. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Grindtorp

I Grindtorp bor du nära det mesta såsom Täby centrum med otroligt utbud av shopping, bra kommunikationer och grönområden. På innergården finns det aktiviteter för såväl gammal som ung - möjligheter till vila, umgänge, lek, sport och grillning.

Närhet till matbutiker och shopping

Inom promenadavstånd ligger Täby centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, biograf, bussförbindelser samt butiker av alla de slag.

Sport och fritid runt hörnet

I närområdet ligger Medley Tibblebadet som erbjuder simhall, simskola samt gym. Fina strövområden är Skavlöten friluftsgård samt Ensta friluftsgård.

Kommunikationer

Roslagsbanan från Täby tar cirka 15 minuter in till Östra Station. Dessutom finns goda bussförbindelser med områden runt om i länet, det går även buss till tunnelbanestationerna i Mörby centrum och Danderyds sjukhus.

Familjeliv

I närområdet finns Tibble Gymnasium, Åva Gymnasium, Tellus förskola, Nytorp förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.