Hägernäsvägen 2

Hägernäsvägen 2


Hägernäs— Täby

Hägernäsvägen 2Hägernäs— Täby

Väldisponerad 3a med balkong med havsutsikt!

+ Balkong med havsutsikt!
+ Ingen insyn
+ Högst upp i huset
+ Låg avgift
+ Stort källarförråd
+ 20 min till city

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med oändliga möjligheter! Denna pärla erbjuder inte bara 2 bekväma sovrum för dig och din familj, utan också ett rymligt och luftigt vardagsrum med en underbar balkong som ger en hänförande havsutsikt. Säg adjö till stressen i vardagen och njut av att se över horisonten, med havet som din ständiga följeslagare.

Detta hem är utformat för att göra dig kung eller drottning av din garderob med en rymlig walk-in-closet. Här finns gott om utrymme för alla dina kläder, skor och accessoarer, så att du kan hålla ordning och reda i ditt eget modeparadis.

Köket i denna lägenhet är inget mindre än en kulinarisk dröm. Det stora utrymmet ger dig friheten att skapa mästerverk och bjuda in vänner och familj för minnesvärda matupplevelser. Med moderna apparater och gott om förvaringsutrymme blir matlagning och bakning en ren fröjd.

Ett stort badrum kompletterar denna underbara bostad och ger dig en avkopplande reträtt efter en lång dag. Njut av en uppfriskande dusch i den rymliga duschen med glasdörrar. Badrummet är förberett för att installera en tvättmaskin!

På kort promenadavstånd finns både närcentrum med Matöppet, restauranger och övrig service. Goda kommunikationer med Roslagsbanan eller buss. På ca 20 minuter når man Östra station. Området är också berikat med fina naturstråk. Badplatser vid Hägernäsbadet, Rönningesjön och Ullnasjön. I kvarteret finns fotvård, förskola och för den som önskar massage, finns även det. Det finns en ny fin lekpark på Radarvägen som är perfekt för barnen. Här finns något för alla, oavsett ålder.
Välkommen till ett hem att trivas i!


Boarea
73.6 kvm
Avgift
3 847 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-13

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Hägernäsvägen såldes av oss 2023-11-13. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Hägernäsvägen.

Boka värdering
Kais Ghedamsi
Ansvarig mäklare
Talar även English
Amanda Brommels
Assisterande mäklare
Talar även English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad