Timotejvägen 5

Timotejvägen 5

Slutpris

11 775 000 kr


Löttingelund— Täby

Timotejvägen 5


Slutpris
11 775 000 kr

Löttingelund— Täby

Havrevägen 9

Unikt tillfälle att förvärva drömhemmet.

Välkommen till ett helt nytt, arkitektritat Trivselhus, färdigställt juli 2016. Villan är välplanerad in i minsta detalj och full med smarta lösningar, härliga öppningar och attraktiva materialval. Ett representativt familjehem med makalösa sällskapsytor som förmedlar en känsla av ljus och harmoni. Soligt sydvästläge. Spatiös area på ca 294 kvm inkl. öppna ytor, vilket ger en boarea om 266 kvm fördelad på 7 generöst tilltagna rum och stort, härligt kök. Huset är fullt med bekväma finesser för att underlätta vardagen såsom centraldammsugare och sockelsug i båda entréerna (hall och tvättstuga), inbyggt ljudsystem från Sonance/Sonos, fiberanslutning och astro-ur som reglerar utebelysning på hus och carport.

Huset är beläget på hörntomt med lugnt läge på stillsam gata i natursköna Löttingelund. Välplanerad och nyanlagd trädgårdstomt om hela 2061 kvm med uppvuxna träd, vackra stenläggningar och planteringar samt fruktträd på framsidan, stor gräsmatta på baksidan. Rejäl dubbelcarport med förrådsdel. Det finns även gästhus samt förråd på tomten.

Bara några hundra meter från fastigheten ligger Rönningesjön med badplatser, vackra promenadstråk och Skavlötens friluftsområde samt barnens favorit; Rönninge By. Löttingelundsskolan (F-6) ligger på bekvämt gångavstånd, likaså Murgrönans förskola. Gångavstånd även till ridskola. Fem minuters bilväg från Arninge Golfklubb och golfbana. Buss mot Täby Centrum och Arninge, med planerad Roslagsbaneanknytning, går 200 m från huset. Fem minuters bilväg till Täby Centrum, som erbjuder en härlig blandning av butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer, biograf och service i form av livsmedelsbutiker, läkarmottagningar, apotek, kemtvätt och Systembolag. Likaså fem minuter med bil till Arninge Centrum som erbjuder ett stort affärsutbud, byggvaruhus, Leos lekland och goda kommunikationer.


Boarea
ca 266 kvm
Driftkostnad
34 000 kr/år
Tomtarea
2 061 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2016-09-30

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Timotejvägen såldes av oss 2016-09-30. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Timotejvägen.

Boka värdering

Johan Hallquist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.