Högstigen 3A / Lahäll / Täby

Majestätisk villa om hela 318 m² uppdelad i två lägenheter

Boarea/biarea
237/78 kvm
Driftkostnad
82 048 kr/år
Tomtarea
1 543 kvm
Rum
9 rum (7-8 sovrum)
Såld
2020-05-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Högstigen såldes av oss 2020-05-25. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Högstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lahäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Lahäll nästan på gräns till Djursholm finner ni detta stora arkitektritade hus med en boarea om hela 318 m² . Stor tomt med gräsytor, stor terrass och påkostade stenläggningar.

Huset är idag disponerat som generationsboende med två separata lägenheter. Uppdelningen är gjord av nuvarande ägare och önskar ni istället återställa huset till enfamiljsbostad, som det tidigare var, går det enkelt att göra.

Den Östra lägenheten består av kök och matplast i öppen disposition, två sovrum, två helkaklade badrum varav det enda med både dusch och badkar samt en häftig ateljé med full takhöjd upp till nock. Den Östra lägenheten har tillgång till två privata uteplatser samt ytterligare en tredje uteplats som delas tillsammans med den andra lägenheten.

Den Västra lägenheten består av en nedervåning med tre sovrum, allrum med öppen spis samt ett stort helkaklat badrum utrustat med både dubbla duschar, stort badkar samt platsbyggd inredning med tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns här en gäst-wc samt en stor walk-in-closet med fast inredning. På ovanvåningen ligger kök, vardagsrum och matplats i öppen planlösning. Här ifrån tar ni er också ut till den stora terrassen samt den avskiljda uteplatsen i väster.

Huset har genomgått många stora renoveringar men på vissa delar saknas det sista för att få en perfekt finish och på andra delar föreligger fortsättningsvis ett renoveringsbehov. Se besiktningsprotokoll. Fastigheten sälj med en sk. friskrivningsklausul.

Varmt välkommen på visning som ni bokar via mäklaren hemsida.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Näsbypark

Näsbypark är en mycket attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl rogivande naturområden som de centrala delarna av Täby. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket öppnar för möjligheterna att ta sig med båt både till stan och ut i skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser.

Närhet till matbutiker och shopping

Här bor ni med närhet till ypperlig service. Näsbypark erbjuder ett trevligt centrum med bland annat butiker, husläkare, tandläkare, apotek och frisörer, samt caféer, restaurang och pizzeria. I närområdet finns Täby Centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, biograf, bussförbindelse samt butiker.

Sport och fritid runt hörnet

närområdet ligger Näsa Äng med badstrand och tennisbanor och på några minuters bilavstånd ligger Djursholms golfbana och Altorps motionsspår. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära.

Kommunikationer

Roslagsbanan har en av sina ändhållplatser i Näsbypark som tar er till Stockholm City på ca 20 minuter. Buss 619 och 617 går till Täby centrum.

Familjeliv

Ett flertal bra förskolor och skolor ligger i närområdet med olika inriktning och pedagogik. Kommunala skolor i närområdet är Slottsparksskolan och Norskolan med årskurserna F-3, och Näsbyparksskolan med årskurserna F-9. Det finns även privata skolor, däribland Nya Tidens Montessoriskola, åk F-9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.