Jarlabankes väg 27C

Jarlabankes väg 27C

Slutpris

8 962 500 kr


Täby Kyrkby— Täby

Jarlabankes väg 27C


Slutpris
8 962 500 kr

Täby Kyrkby— Täby

Modernt & arkitektritat enplanshus i populära Täby Kyrkby!

+ Enplanshus om 150 kvm
+ Vattenburen golvvärme
+ Solceller med tillhörande batteri
+ Arkitektritat hus
+ Byggt i lösvirke
+ Modern och stilren design
+ Högt i tak
+ Stora fönsterpartier
+ Öppen & social planlösning

Välkommen till detta moderna och stilrena enplanshus uppfört år 2007 i Täby kyrkby, där harmoni, modern design och funktion möts.

Det välkomnande köket från Puustelli är en kulinarisk dröm, komplett med högkvalitativ maskinpark och en öppen planlösning med köksö som skapar en härlig gemenskap.
Högt i tak och stora fönsterpartier gör matplatsen till en ljus oas och rymmer en matplats för ca 10-12 personer. Från golv till tak sträcker sig fönsterpartierna ut mot altanen och uteplatsen på baksidan, och skapar en nästan sömlös förening mellan ute och inne.

Vardagsrummet är en plats för avkoppling och social samvaro, med öppet upp till nock som skapar en otrolig rymd. Stora fönsterpartier här också, samt en utgång till den generösa uteplatsen, där du kan njuta av ljusa sommarkvällar.

Boendet omfattar 4 välplanerade sovrum, varav master bedroom också har en generös takhöjd med öppet upp till nock.
Stort och lyxigt badrum samt ett separat duschrum för ökad bekvämlighet. Tvättstugan med groventré ger praktiska lösningar för vardagssysslorna.

Utomhus blir du välkomnad av en plan tomt med gott om plats för mycket spring och lek. Altanen, placerad i ett strålande sydvästläge, bjuder in till avkoppling och umgänge.
Här finns även ett spa-bad för extra lyxiga stunder och en stor uppfart med carport och förråd.
Läget på uteplatsen och tomten är optimal med en öppenhet mot allmänningen där du under vintertid kan ta med dig skidorna ut och åka på fina plogade längdspår. motionsspår inom några få minuter samt golfbanan precis runt hörnet.

Dessutom har man i detta hem haft ett miljövänligt och ekonomiskt tänk genom att investera i en ny värmepump från 2021 samt installerat 114 kvm solceller som har gett en årlig egen elproduktion på 15 250 kWh med tillhörande 10 kWh batteri .

Tomten gränsar till en stor äng och allmänning, vilket ger dig närheten till naturen och möjligheten till ett aktivt friluftsliv.

Här bor du med närhet till omtyckta skolor som både Byleskolan och Skolhagenskolan samt populära förskolor så som Olympica, Lillabalder och Holmgårdens förskola för att nämna några inom promenadavstånd.
Här finns fina promenadstråk, lekplatser, skogsområden med elljusspår, utegym, pulkabacke samt nära IP med både fotbollsplaner, löparspår, innebandyhall mm.
Mycket goda kommunikationer med både buss samt Roslagsbanan som tar dig in till Östra Station på ca 20 min.


Boarea
150 kvm
Driftkostnad
55 002 kr/år
Tomtarea
1 125 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-03-28

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Jarlabankes väg såldes av oss 2024-03-28. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Jarlabankes väg.

Boka värdering

Johan Hallquist

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.