Korsvägen 26 / Roslags näsby / Täby

Öppen planlösning - Terrass om ca 10.5 m² - Bästa solläge

Slutpris
2 710 000 kr
Boarea
54.8 kvm
Avgift
3 438 kr/mån
Rum
2 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-09-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Korsvägen såldes av oss 2019-09-05. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Korsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Roslags näsby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I den nyare delen av föreningen finner ni denna välplanerade tvåa om ca 54,8 m² med stor terrass i bästa solläge om ca 10,5 m². På terrassen finns möjlighet att möblera med bådesittgrupp och solstol om så önskas. Terrassens läget i väster gör att solen under sommaren når in här redan vid kl 10 och försvinner inte förrän den går ner bakom horisonten

Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket uppmuntrar till umgänge, ett väl tilltaget sovrum, helkaklat badrum samt föredömliga förvaringsmöjligheter med flertalet garderober samt en stor klädkammare. Genomgående för hela bostaden är den vackra vitvaxade ekparketten och de ljusa väggarna. Vidare erbjuds också ett ovanligt stort källarförråd.

Bostadens centrala läge, i hjärtat av Roslags Näsby ger möjligheten att med bil eller lokaltrafik snabbt ta sig till centrala Stockholm. På några få minuters promenadavstånd når ni även Täby centrum med dess shopping och stora restaurangutbud.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Roslags Näsby

I Roslags-Näsby växer nya kvarter fram i den redan befintliga stadsdelen. Längst med Roslagsbanan skapas bostäder och service med varierande arkitektur och karaktär och där hållbarhet är i fokus. Här blir det möjligt att bo i många olika former och faser i livet på ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart sätt.

Närhet till matbutiker och shopping

Roslags Näsby centrum erbjuder både mataffär, gym, café samt butiker och restaurang. En station bort med roslagsbanan så når du Täby Centrum med dess utbud.

Sport och fritid runt hörnet

Gym, dansskola samt ishall finns i närhet för den aktiva livsstilen.

Kommunikationer

I området finns mycket goda kommunikationer i form av Roslagsbanans två linjer som tar resande in till Stockholms Östra på cirka 15 minuter samt ett flertal bussar.

Familjeliv

I närområdet finns härliga promenadstråk och bland annat Grindtorpshallen.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.