Lokevägen 39 / Täby kyrkby / Täby

2-plansvilla med rejäla ytor och parkliknande tomt

Slutpris
7 450 000 kr
Boarea
203 kvm
Driftkostnad
41 650 kr/år
Totalareal
1 833 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-07-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Lokevägen såldes av oss 2019-07-04. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Lokevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga och representativa 2-plansvilla om hela 203 kvm i den uppvuxna och lummiga delen av Täby kyrkby. De generösa kvadratmetrarna är fördelade på tre rejäla sällskapsytor och fyra större sovrum. Entré till fastigheten sker genom den handsmidda grinden vid uppfarten och i anslutning till huset ligger ett stort (ca 40 kvm) garage med automatisk port. Trädgården om hela 1833 kvm har goda lekytor och flera fruktträd och syrenhäckar. Hela tomten är omgärdad av staket. På promenadavstånd finns närcentrum med ICA, apotek och flera butiker, bageri och restaurang, och även skola och flera förskolor. Kommunikationerna är goda med Roslagsbanan och bussar och det finns även trevliga naturstråk och sportcentrum i området. Här är det lätt att trivas, välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration