Lokevägen 39 / Täby kyrkby / Täby

2-plansvilla med rejäla ytor och parkliknande tomt

Slutpris
7 450 000 kr
Boarea
203 kvm
Driftkostnad
41 650 kr/år
Totalareal
1 833 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-07-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Lokevägen såldes av oss 2019-07-04. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Lokevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga och representativa 2-plansvilla om hela 203 kvm i den uppvuxna och lummiga delen av Täby kyrkby. De generösa kvadratmetrarna är fördelade på tre rejäla sällskapsytor och fyra större sovrum. Entré till fastigheten sker genom den handsmidda grinden vid uppfarten och i anslutning till huset ligger ett stort (ca 40 kvm) garage med automatisk port. Trädgården om hela 1833 kvm har goda lekytor och flera fruktträd och syrenhäckar. Hela tomten är omgärdad av staket. På promenadavstånd finns närcentrum med ICA, apotek och flera butiker, bageri och restaurang, och även skola och flera förskolor. Kommunikationerna är goda med Roslagsbanan och bussar och det finns även trevliga naturstråk och sportcentrum i området. Här är det lätt att trivas, välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Täby Kyrkby

Täby kyrkby är ett naturnära område med idylliska villaområden, ett flertal skolor och förskolor samt stora vackra grönområden för motion och friluftsliv. Idag präglas bebyggelsen av äldre bevarade sekelskiftesvillor tillsammans med nybyggen och radhusområden.

Närhet till matbutiker och shopping

I Täby kyrkby centrum finns både matbutiker, apotek, restauranger samt bageri och goda kommunikationer.

Sport och fritid runt hörnet

Naturlivet är rikt med strövområden och Vallentunasjön runt knuten. På Täby IP finns fotbollsplaner, tennisbanor, löparbanor och elljusspår. På vintern finns isbana samt fina skidspår.

Kommunikationer

I kyrkbyn finns både Roslagsbanan mot Kårsta och Stockholm Östra samt ett flertal busslinjer, bl a 610 mot Danderyds sjukhus och Vallentuna, linje 611 mellan Danderyds sjukhus och Täby Kyrkby samt linje 524 mellan Arninge och Upplands Väsby station och buss 616 mot Täby Centrum.

Familjeliv

Flera skolor F-6, Runborg skola, Kyrkskolan, Byleskolan och Midgårdsskolan. Går man i högstadiet, 7-9, så finns Skolhagenskolan i kyrkbyns centrum. Förskolor finns det ett flertal av i kyrkbyn, se taby.se för närmare information.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.