Margaretavägen 2

Margaretavägen 2

Slutpris

2 400 000 kr


Täby kyrkby— Täby

Margaretavägen 2


Slutpris
2 400 000 kr

Täby kyrkby— Täby

Centralt belägen 2:a i Kyrkbyn!

Välkommen till denna mycket centralt belägna 2:a om 60,5 m² i Täby kyrkby. Lägenheten ligger en trappa upp i populära Brf Kyrkbypark i fastighet färdigställd 2007. Lägenheten erbjuder stort, ljust vardagsrum i öppen planlösning med köket, helkaklat badrum och ett rymligt sovrum. Balkong i söderläge med utgång från vardagsrummet. Endast ett stenkast bort ligger välsorterad Ica-butik, apotek, bageri, restaurang och övriga butiker i kyrkbyns centrum. Roslagsbanan som tar dig in till Stockholms östra på ca 21 minuter ligger även den inom mycket kort gångavstånd. Bussar till Danderyd och Vallentuna exempelvis finns också i närområdet. Förutom centrum med alla dess fördelar ligger även trevliga friluftsområden, idrottsanläggning med utegym och elljusspår samt fotbolls, tennisplaner och bouleplan bara några minuter bort. Skola finns från F-9 och flera förskolor alldeles inpå knuten. Mer centralt än så här kan du inte bo i Täby kyrkby, Välkommen på visning!


Boarea
60.5 kvm
Avgift
4 064 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-04-01

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Margaretavägen såldes av oss 2021-04-01. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Margaretavägen.

Boka värdering

Johan Hallquist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.