Näsbydalsvägen 16,9tr / Näsbydal / Täby

Stora trean om 83 kvm med fritt läge

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
3 732 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
9 av 15 (Hiss finns)
Såld
2019-12-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Näsbydalsvägen såldes av oss 2019-12-08. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Näsbydalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Näsbydal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade hörnlägenhet i populära och centralt belägna Näsbydal!
Fräsch med nytt exklusivt ekparkettgolv, renoverad med nya ytskikt 2019, modernt stort kök med vita köksluckor. Inglasad balkong i ett soligt söderläge, helkaklat badrum med dusch, två rymliga sovrum samt ett väl tilltaget vardagsrum med utrymme för det stora sällskapet.
Denna lägenhet har genomgående stilrena färg och materialval och där det bara är att flytta rakt in och börja bo.
Högt och fritt läge. Stort ljusinsläpp och helt fritt från insyn med sol hela dagen och fri utsikt över skogarna. Vackra soluppgångar och magiska kvällar och färgad himmel vid solnedgång.
Stor och stabil förening med mycket låg belåningsgrad. I föreningen har du fri tillgång till egen tennisbana, boulebana, basketbollplan, lekplatser och grillplatser i ett stort grönt parkområde mellan husen.

Närhet med promenad- och cykelvägar till det mesta, matbutik, förskolor, skolor, idrottsanläggningar bl.a. ishall, simhall, rackethall, skatepark och fotbollsplaner och Täby Centrum. Mälaren och närmaste badplats och utomhusbassäng ligger också nära med gång/cykelväg.
Centralt läge med mycket goda kommunikationer med både buss och Roslagsbanan där du tar dig in till city på 15 min.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Näsbydal

I hjärtat av Täby finner ni trevliga Näsbydal. Här bor du med närhet till det mesta.

Närhet till matbutiker och shopping

I närområdet finns det en välsorterad mataffär, bageri med café, restaurang mm. Med några minuters promenad ligger Täby Centrum med flertalet butiker, mataffärer, systembolag, restauranger, biograf samt flertalet butiker.

Sport och fritid runt hörnet

Förutom promenadavstånd till Täby Centrum har du även grönska och vatten. Näsbyviken och Värtan tar du dig till genom en trevlig sommarpromenad via Näsby Park och sommartid har du nära till bad och löparspår.

Kommunikationer

I Näsbydal finns buss 604:an som går till Danderyd där du vidare kan ta tunnelbanan in till Stockholm Central. Närhet även till Roslags Näsbys trafikplats där det går bussar, bla 670 direkt till Tekniska Högskolan. Roslagsbanans hållplats Roslags-Näsby finns på ca 5 minuters gångavstånd.

Familjeliv

Här finns flertalet bra förskolor och skolor i närheten. För/grundskola 0-5 finns dels i Ytterbyskolan på Centralvägen. Högstadium åk 6-9 finns i Näsbydalsskolan.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.