Näsbydalsvägen 8,8tr / Näsbydal / Täby

Välplanerad lägenhet i gott skick med högt och fritt läge

Slutpris
2 325 000 kr
Boarea
48.5 kvm
Avgift
2 353 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
8 av 15 (Hiss finns)
Såld
2020-02-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Näsbydalsvägen såldes av oss 2020-02-19. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Näsbydalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Näsbydal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ombyggda och välplanerade lägenhet med ett högt och fritt läge i en stabil förening. Bostaden erbjuder ett modernt arbetskök med en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Sovrum med plats för en 160 cm säng. Stambytt och helkaklat badrum samt praktisk klädkammare med gott om förvaring. Här bor du i närhet till både skolor, mataffär samt utomordentligt goda kommunikationer med både buss och Roslagsbanan. Bra förening med god ekonomi där både fönsterbyte och stambyte redan är utfört.

Denna lägenhet vill du inte missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Näsbydal

I hjärtat av Täby finner ni trevliga Näsbydal. Här bor du med närhet till det mesta.

Närhet till matbutiker och shopping

I närområdet finns det en välsorterad mataffär, bageri med café, restaurang mm. Med några minuters promenad ligger Täby Centrum med flertalet butiker, mataffärer, systembolag, restauranger, biograf samt flertalet butiker.

Sport och fritid runt hörnet

Förutom promenadavstånd till Täby Centrum har du även grönska och vatten. Näsbyviken och Värtan tar du dig till genom en trevlig sommarpromenad via Näsby Park och sommartid har du nära till bad och löparspår.

Kommunikationer

I Näsbydal finns buss 604:an som går till Danderyd där du vidare kan ta tunnelbanan in till Stockholm Central. Närhet även till Roslags Näsbys trafikplats där det går bussar, bla 670 direkt till Tekniska Högskolan. Roslagsbanans hållplats Roslags-Näsby finns på ca 5 minuters gångavstånd.

Familjeliv

Här finns flertalet bra förskolor och skolor i närheten. För/grundskola 0-5 finns dels i Ytterbyskolan på Centralvägen. Högstadium åk 6-9 finns i Näsbydalsskolan.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.