Näsbylundsvägen 8

Näsbylundsvägen 8

Slutpris

2 495 000 kr


Roslags Näsby— Täby

Näsbylundsvägen 8


Slutpris
2 495 000 kr

Roslags Näsby— Täby

Balkong i vinkel om ca 10,5 m² - Öppen planlösning - 2 min promenad till Roslagsbanan

I den nyare delen av föreningen finner ni denna välplanerade gaveltvåa om ca 53,9 m² med stor balkong i vinkel om ca 10,5 m².

Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, det tillsammans med stora fönster i två väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en bostad med unik karaktär. Den öppna planlösning uppmuntrar till umgänge, en uppskattad layout som passar lika bra till fest som till vardags.

Vidare erbjud här ett väl tilltaget sovrum, helkaklat badrum försett med tvättmaskin samt föredömliga förvaringsmöjligheter med flertalet garderober samt en stor klädkammare. Genomgående för hela bostaden är en vacker ekparkett och de ljusa väggarna. Till bostaden tillhör också ett ovanligt stort källarförråd.

Bostadens centrala läge, i hjärtat av Roslags Näsby ger möjligheten att med bil eller lokaltrafik snabbt ta sig till centrala Stockholm. På några få minuters promenadavstånd når ni även Täby centrum med dess shopping och stora restaurangutbud


Boarea
53.9 kvm
Avgift
3 389 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-08-14

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Näsbylundsvägen såldes av oss 2020-08-14. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Näsbylundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.