Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Täby / Näsby Park
Nytorpsvägen 44
Accepterat pris: Kalkyl 2 690 000 kr
Boarea: 50 kvm
Avgift: 3 314 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 1

Nyproduktion / Täby - Näsby Park / Nytorpsvägen 44

Fin välplanerad tvåa med härlig balkong! Toppläge!

Bli först med att flytta in i denna fantastiska lägenhet med balkong. Bostaden är just nu under produktion och i dagsläget är det sagt tidigast tillträde möjligt from 2017-04-26. Eftertraktad tvåa med balkong i väst. Rymlig hall med gott om förvaring i stor garderob (bakom skjutdörr) samt på hatthylla. Badrummet ligger praktiskt placerat invid hallen och är inrett med grå klinkerplatta på golvet och vit kakelplatta på väggen. Här finns allt du behöver såsom dusch med vägg av glas, wc, handfat med kommod och spegel samt kombimaskin från Siemens med arbetsbänk och förvaring i skåp ovan. Köket är öppet till vardagsrummet vilket ger en mycket ljus och rymlig känsla. Från vardagsrummet har man också utgång till den fantastiska balkongen i väster där det ges utrymme för somriga middagar. Köket är fräscht vitt från Marbodal med rostfria vitvaror från Siemens. I den maskinella utrustningen ingår kyl/frys, induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin samt mikro. Här finns även en bra plats för ett stort matbord med vy över kvarteret utanför. Längst in i lägenheten hittar du det lugna sovrummet med plats för dubbelsäng. Ett perfekt boende med närhet till vatten, skog, aktiviteter och shopping! Bra kommunikationer i form av flera busslinjer med bland annat motorvägsbussar som tar dig till city på bara 10 minuter samt roslagsbanan som tar dig till Tekniska högskolan på endast 25 minuter.


Provmöblera
NäsbyPark centrum med all service. Gateau finns här.
NäsbyPark centrum med all service. Gateau finns här.
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Hall Välkomnande hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Vardagsrum Härligt stort ljust vardagsrum med många fönster och öppen planlösning mot köket. Kök Stilrent modernt fullutrustat kök med öppen planlösning mot köket. Sovrum Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annan möbel om så önskas. Badrum Stort helkaklat badrum. WC med dusch. Härlig balkong med västerläge. Förråd: Källare Se mer info under Filen Rumsbeskrivning.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  50 kvm (Boareauppgifter enligt ekonomisk plan)
 • Rum
  2 rum, varav 1 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2015-2017
TV- och Internetanslutning
 • Telia triple play, (bredband, tv och IP-telefoni), ingår i månadsavgiften.
Balkong
 • Balkong västerläge.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringen finns under gården och garaget når du med hiss från trapphus 1-3. Det kommer även att finnas utvändiga parkeringsplatser att hyra. I garaget finns det 53 parkeringsplatser och 17 på kvartersmark. Kösystem tillämpas.
Övrigt
 • Välkommen till Brf Fantasibacken! Här finner du det mesta, alldeles i närheten har du centralparkens vidsträckta områden med olika aktiviteter, som tennisplan, lekplatser och utomhusgym. Ett stenkast ifrån Fantasibacken finns ett tempererat utomhusbad, Norskogsbadet som är öppet sommartid. Du har även nybyggda Åva skatepark som är 800 kvm stor där skateåkare och inlinesåkare i alla åldrar möts. På vintern så kan du snöra på dig skridskorna och åka till en av Täbys två ishallar. När du vill shoppa har du i närbelägna Täby centrum ett modernt shoppingcentrum med ett rikt utbud på 260 butiker. Du har även Näsbypark centrum som erbjuder närservice med bland annat apotek och kemtvätt, Ica Stop.
Ekonomi
 • Avgift
  3 314 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Kostnad för varmvatten, hushållsel och hemförsäkring tillkommer.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 100 kr
 • Pantsättningsavgift
  440 kr
 • Andel i förening
  0,98730000
 • Andel av årsavg.
  0,98730000
 • Andelstal insats
  0,98730000
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Värme, vatten samt Telia triple play, (bredband, tv och IP-telefoni), ingår i månadsavgiften.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Fantasibacken i Näsby Park.
 • Allmänt
  Fantasibacken består av 77 välplanerade bostadslägenheter om 1-5 rum och kök där de flesta lägenheter får antingen balkong eller uteplats varav några till och med får två balkonger, de flesta i underbara sollägen. Bostadsrättsföreningen kommer att bestå av Fantasibacken 1 (38 lägenheter) och Fantasibacken 2 (39 lägenheter). Husen kommer vara fyra till sju våningar höga kring en gemensam mysig grönskande innergård med bland annat träd, planteringar och odlingslotter. Här kan du sitta och njuta i de upplysta sittgrupperna som ingår i gemensamhetsanläggningen. Här finns också lekplats för de mindre. Postboxar finns i anslutning till entréplan i respektive trapphus och vid varje bostadsdörr finns en tidningshållare. Lägenhetsförråd finns i källaren, ett förråd till varje lägenhet som är anpassat efter lägenhetsstorleken. Alla hushåll sorterar sina sopor själva. Sopbehållarna och källsorteringen finns i trapphus 3 som är tillgängligt från gatan. Det finns behållare för hushållssopor, tidningar, plast, glas samt metall. Cykelförråd finns i källarplan eller i komplementbyggnader på gården. Parkeringen finns under gården och garaget når du med hiss från trapphus 1-3. Det kommer även att finnas utvändiga parkeringsplatser att hyra. I garaget finns det 53 parkeringsplatser och 17 på kvartersmark. Därutöver finns allmän parkering på gatan. Det finns ingen gemensam tvättstuga då alla lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare och i de mindre lägenheterna finns det en kombimaskin för både tvätt och tork. I varje trapphus finns rum för barnvagnar (i källaren). Markis går att sätta upp men det är ett styrelsebeslut för utformning och färg. För inglasning måste det sökas bygglov och det görs gemensamt via styrelsen som också beslutar detta. Barnomsorgen är väl utbyggd i området och erbjuder både förskolor och grundskolor, se hemsida: www.taby.se För mer information angående föreningens ekonomi se bifogad ekonomisk plan.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Lägenhetsförråd finns i källaren, ett förråd till varje lägenhet som är anpassat efter lägenhetsstorleken.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.