Östra Banvägen 74

Östra Banvägen 74

Slutpris

2 165 000 kr


Roslags Näsby— Täby

Östra Banvägen 74


Slutpris
2 165 000 kr

Roslags Näsby— Täby

Optimalt planerad 1,5a med nyrenoverad badrum och balkong i sydost läge!

+ Nyrenoverat badrum med microcement!
+ Stort balkong i soligt läge
+ Högt upp i huset
+ Välskött brf
+ Goda kommunikationer

Välkommen till denna ljusa och optimalt planerade 1,5a om 36 kvm i populära Roslags Näsby! Bostaden präglas av stilrena färg- och materialval där ingenting har valts åt slumpen samt en optimal planlösning som du ledigt möblerar med både sovalkov, soffa, matplats samt utgång till den stora balkongen med sol hela dagen. Modernt och snyggt kök med goda förvaringsmöjligheter, nyrenoverat badrum med microcement, klädkammare samt säkerhetsdörr.

Välskött förening med många hyresrätter kvar som säljs eftersom de blir lediga. En dold tillgång och bra tillskott i kassan. Perfekt boende, lugnt läge med Roslags Näsby centrum runt hörnet samt roslagsbanan. Med roslagsbanan tar du dig in till Universitetet och Tekniska Högskolan på ca 12 min och till Täby Centrum på ca 1 min. Promenadavstånd till Täby Centrum - ett av Europas största köpcentrum. Nära till förskolor och skolor. Roslags Näsby är ett lugnt område med närhet till naturen samtidigt som du har alla bekvämligheter runt hörnet. I centrum finns husläkarmottagning, gym, närbutik, restauranger, konditori, frisör och fotvård. Gröna parker, gång och cykelbanor gör livet bekvämt.


Boarea
35.9 kvm
Avgift
2 653 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2024-04-18

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Östra Banvägen såldes av oss 2024-04-18. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Östra Banvägen.

Boka värdering

Kais Ghedamsi

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, franska ...+2

Sebastian Wallster

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.