Passgränd 17

Passgränd 17

Slutpris

9 200 000 kr


Skarpäng— Täby

Passgränd 17


Slutpris
9 200 000 kr

Skarpäng— Täby

Unikt drömhem med spektakulär utsikt i Skarpäng!

+ Vattenburen värme.
+ Totalyta om 201 kvm
+ Högt, fritt & privat läge
+ Belägen på lugn gata i återvändsgränd
+ Garage samt öppen spis

Välkommen till detta fantastiska hus i Skarpäng, där drömmen om ett hem med panoramautsikt över landskapet blir verklighet.
Detta högt belägna hus ligger på lugn återvändsgata och erbjuder en privat och ogenerad oas för dig och din familj.

När du kliver in på övervåningen möts du av en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Rymligt och modernt kök, utrustat med de senaste bekvämligheterna och en stilfull köksö. Härifrån har du direkt utgång till en rymlig balkong där du kan njuta av ditt morgonkaffe med en enastående utsikt över omgivningarna. Övervåningen erbjuder också tre vackra sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. Ett helt kaklat badrum ger extra lyx och bekvämlighet, och det ljusa vardagsrummet är perfekt för avkoppling med en öppen atmosfär och en tillhörande balkong.

En trappa ned möts du av ett mysigt allrum med en imponerande öppen spis. Detta är den perfekta platsen att krypa upp med en bra bok eller bjuda in vänner och familj för trevliga kvällar framför elden.
Huset har också ett ytterligare sovrum, perfekt för tonåringen. Ett hobbyrum/pingisrum ger möjlighet till lek och skoj, medan ett separat wc gör det praktiskt för besökare.
Här finner du även en rymlig tvättstuga som gör vardagen smidigare med en extra dusch och bastu. Perfekt för avkoppling och vardagslyx.

Detta charmiga hus i Skarpäng har allt du behöver för en bekväm och avkopplande livsstil.
Med en generös tomt, en härlig uteplats, gott om förrådsutrymmen och plats för två bilar plus ett garage med tillhörande förrådsdel, är detta ett hem som verkligen har allt.
Den rymliga tomten erbjuder gott om utrymme för utomhusaktiviteter och trädgårdsprojekt. Här har du möjlighet att förverkliga alla dina trädgårdsdrömmar, odla din drömträdgård eller helt enkelt koppla av i den frodiga grönskan.

Här bor du med närhet till omtycka förskolor och skolor, matbutik, postombud, restauranger samt frisör.
Trevliga skogsområden, badstrand, lekplatser samt motionsspår inom gångavstånd från huset.
Goda kommunikationer med buss som tar dig både till Täby Centrum samt Mörby Centrum där du kan ta dig vidare med tunnelbanans röda linje.


Sammanfattningsvis erbjuder detta hus i Skarpäng en fantastisk livsstil med enastående utrymme och moderna faciliteter.
Dess höga läge och milsvida utsikt skapar en unik känsla av avskildhet och ro, medan närheten till stadens bekvämligheter och natursköna omgivningar gör detta till det ultimata drömhemmet.


Boarea/biarea
151/50 kvm
Driftkostnad
55 595 kr/år
Tomtarea
964 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2023-10-26

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Passgränd såldes av oss 2023-10-26. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Passgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.