Radarvägen 16, 1tr / Hägernäs / Täby

Trevlig 3:a med inglasad balkong

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
3 885 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Radarvägen såldes av oss 2019-10-21. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Radarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hägernäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det tillfälle att förvärva en 3:a på populära Radarvägen med ett lugnt insynsskyddat läge. Ljust kök med gott om förvaring. Inglasad balkong mot lummigt gård samt grönområde. Här finns ingen brist på förvaringsutrymmen!
Lägenheten om 78 kvm disponeras med två bra sovrum, stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Ett bra badrum med tvättmaskin gör vardagen enkel.

Gångavstånd till Roslagsbana och bussar i området. Bra närservice i Hägernäs Centrum. Förskola och grundskola finns i området. Härliga promenadstråk intill Hägernäsviken som enkelt nås via gångbro över E18. Närhet till Rönningesjön med motionsspår, bad och populära Rönningeby - en levande lantbruks och kulturby. Även närhet till idrottsanläggning för ishockey och fotboll.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hägernäs

Hägernäs är ett lugnt bostadsområde omgivet av fina grönområden med Rönningesjön i norr och Värtan i söder. I Hägernäs bor du med närhet till både förskolor och skolor, badplats och natur samt kommunikationer med både Roslagsbana och bussar.

Närhet till matbutiker och shopping

Hägernäs lokala centrum erbjuder matbutik, restauranger, frisör samt kemtvätt. I närområdet finns Täby Centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, biograf, bussförbindelse samt butiker.

Sport och fritid runt hörnet

Rönninge by är ett utav många trevliga utflyktsmål och badplats finns på kort promenadavstånd vid Hägernäs strand. Bra motionsspår runt sjön, ishall och flera idrottsplaner finns också inom närområdet.

Kommunikation

För den som vill åka kommunalt finns Roslagsbanan på promenadavstånd vid Hägernäs Centrum som tar er in till Östra station samt bussar från området.

Familjeliv

I närområdet finns Frejaskolan-Waldorfskola År F-9, Hägernässkolan Förskoleklass, år F-5, Bergtorpskolan År 6-9 Fristående, Drakskeppsskolan Förskoleklass, år 1-5 Kommunal, Fristående Viggbyskolan Förskoleklass, år 1-5 Kommunal, Täby Yrkesgymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.