Reduttvägen 24B / Gribbylund / Täby

Rymlig 2:a med radhuskänsla

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea
59.3 kvm
Avgift
3 395 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2019-12-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Reduttvägen såldes av oss 2019-12-17. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Reduttvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gribbylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trivsamma lägenhet som är belägen i de lugna villakvarteren i Gribbylund. Lägenheten har en egen entré på markplan och en stor trädäckad altan under tak i sydöst mot trädgårdssidan. Perfekt för den som vill ha radhuskänsla men samtidigt åtnjuta alla fördelar med att bo i en bostadsrättsförening.

Detta boende erbjuder en hemtrevlig lägenhet mitt i villaidyllen med tillhörande parkeringsplats.

Föreningen är välskött med god ekonomi och många bekvämligheter som pool och bastu. Gribbylund är ett barnvänligt område med ett flertal förskolor och skolor i närområdet.

Bostaden ligger lugnt belägen utan störande biltrafik. Här finns bl.a Skavlötens motionsområde med elljusspår, café och badplats samt Rönningeby- en levande lantbruks och kulturby.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gribbylund

Gribbylund är ett mycket omtyckt och populärt område i Täby. Området präglas av radhus och villor, fina strövområden samt närhet till liv och rörelse.

Närhet till matbutiker och restauranger

I Gribbylunds centrum finns både matbutik, restauranger samt bibliotek. Inom promenadavstånd ligger Täby Centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restaturanger, biograf, bussförbindelse samt butiker.

Sport och fritid runt hörnet

Populära Gribbylund erbjuder många möjligheter till fritidsaktiviteter vid Skavlötens friluftsgård som ligger inom gångavstånd. Rönningesjön plogas vintertid upp för skridskoåkning och längdspår. Ängsholmsbadet som ligger vid Rönningesjöns västra strand är ett kommunalt bad. Badet är mycket populärt med stora gräsytor och har två badstränder med bryggor.

Kommunikationer

Bra kommunikationer via buss 605 och 609 som går mellan Gribbylund Centrum och Danderyds sjukhus. Buss 615 går från Täby centrum rakt igenom Gribbylund.

Familjeliv

I närområdet finns kommunala skolorna Myrängen & Löttingslundsskolan, friskolorna Gribbylundsskolan & lilla gribbylundsskolan, Läsargränds förskola, Pysslingen förskola Murgrönan samt Norrgårdens förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.