Robsahms väg 4

Robsahms väg 4

Slutpris

8 925 000 kr


Gribbylund— Täby

Robsahms väg 4


Slutpris
8 925 000 kr

Gribbylund— Täby

Trevlig familjevilla med attefallshus & separat lägenhet

Välkommen till denna stora och trevliga familjevilla i hjärtat av Gribbylund på lugn återvändsgata med en totalyta om 179 + 25 kvm.
Fastigheten erbjuder ett Attefallshus samt separat lägenhet som fungerar bra för uthyrning vilket ger dig möjlighet till att bo extremt kostnadseffektivt.
Huset är fördelat på två plan med ett stort kök med rymlig matplats invid stora fönsterpartier. Fem sovrum samt ett helkaklat och renoverat badrum. På entréplan finns tvättstuga och groventré.
Ovanför trappan finns ett trivsamt allrum och ett äldre badrum med dusch. På kortsidan av huset finns en lägenhet byggd 2018 med en separat entré. Lägenheten är inredd med ett rum och ett trinettkök samt helkaklat duschrum med wc.
Carport med förrådsdel. Stenlagd uppfart med utrymme för tre bilar. Plan och fint uppvuxen trädgård utan insyn. Fina planteringar med bland annat äppelträd, körsbär, vinbär och björnbär.
Takterrass med sen eftermiddags/kvällssol samt en altan i söder vilket gör att du kan njuta av solens strålar från tidig förmiddag till sen kväll.

Attefallshus byggt 2018 om 25 kvm med kök, rum och sovloft om 12 kvm och handikappanpassat helkaklat badrum med dusch och wc samt kombinerad tvätt/torkmaskin.

Här bor du med närhet till förskola och skola. Inom promenadavstånd finns mataffär och naturområde med badplats samt lekplatser och bra kommunikationer med buss.

Välkommen till Robsahms väg 4!


Boarea
179 kvm
Driftkostnad
58 771 kr/år
Tomtarea
1 006 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2023-10-20

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Robsahms väg såldes av oss 2023-10-20. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Robsahms väg.

Boka värdering

Tore Svennberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Lisa Almgren

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.