Sadelgatan 9h
Sadelgatan 9h
Kais Ghedamsi, ansvarig mäklare i Täby & Danderyd
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Kais Ghedamsi

Ansvarig mäklare

Till salu

Sadelgatan 9h

Utgångspris

2 695 000 kr


Utgångspris

2 695 000 kr



Täby Park— Täby

Sadelgatan 9h


Till salu
Utgångspris
2 695 000 kr

Täby Park— Täby

+ 2 rum
+ Stor uteplats
+ Begränsad insyn
+ Miljöcertifierat
+ Restid till Stockholm C på ca 15 min
+ Plankgolv i ek
+ 3,5m takhöjd!


Välkommen in i den pulserande världen av Täby Park och upptäck din drömbostad på Sadelgatan 9H. Denna lägenhet är en pärla som väntar på att bli din egen personliga oas i hjärtat av det nya och spännande området.

Med generösa 55 kvadratmeter erbjuder denna bostad en välkomnande och funktionell layout som förenar stil med bekvämlighet. Kliv in genom dörren och känn genast en känsla av rymd och frihet tack vare den imponerande takhöjden på 3,5 meter, som ger en luftig atmosfär till varje rum. Men det är inte bara den öppna känslan som imponerar. Utanför väntar en stor uteplats som bjuder in till långa sommarkvällar och avkoppling utomhus. Här finns gott om plats för grillning, avslappnande loungemöbler och kanske till och med en liten trädgård för den gröna tummen.

Inne i lägenheten möts du av ett stort och charmigt sovrum, perfekt för att varva ner efter en lång dag, samt ett vardagsrum med integrerat kök. Den öppna planlösningen skapar en naturlig flow mellan rummen och gör det enkelt att umgås med familj och vänner medan du förbereder måltider i det moderna köket.

Men det finns mer än så. Ett rymligt badrum med kombimaskin erbjuder praktiska bekvämligheter, medan ett stort förråd ger gott om plats för förvaring av alla dina ägodelar.

Så varför vänta? Ta chansen att bli en del av Täby Parks blomstrande gemenskap och låt Sadelgatan 9H bli ditt nya hem sweet home.


Utgångspris
2 695 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 591 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)


Aktuella visningar


Söndag 28 april 12:00 — 12:30

Öppen visning

Öppen visning
Boka

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Kontakta Kais för mer information kring Sadelgatan 9h Anmäl intresse.

Kais Ghedamsi

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, franska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg



Planlösning

Fakta

01
Beskrivning
Boarea

55 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

Rum

2 (1 sovrum)

Våning

1 av 7

Tillträde

Enligt överenskommelse


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2021

Kommentar, byggnad

Grund: Platta på mark
Stomme: Betong
Yttervägg: Puts
Yttertak: Papp, sedum på lågdelar
Loftgångar: Betong
Balkong: Betong
Fönster: 3-glas aluminiumbeklädda träfönster
Lägenhetsdörr: Säkerhetsdörr

Värme och ventilationsanl.

Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk till och frånluft med återvinning


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvändning

75 kWh/kvm och år

Energiprestanda, primärenergital

62 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2021-11-16


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Föreningen har tecknat ett avtal med telia för kabel-tv, bredband (250/100) och IP-telefoni. Kostnad om 185 kr/månad kommer att tillkomma på månadsavgiften.
Föreningen har tecknat ett avtal med telia för kabel-tv, bredband (250/100) och IP-telefoni.


05
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

I föreningen finns det 14 st carportplatser. Kostnad för en plats är 900 kr/månaden.

Föreningen har 2 st laddplatser samt att det är kö till p-plats.


Ekonomi

01
Avgift

3 591 kr/mån

Kommentar, månadsavgift

Värme, kallvatten, kabel-tv, bredband och förråd

Bredband

185 kr/mån

Sammanlagd driftskostnad

185 kr/mån

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Beskrivning reparationsfond

Inre reparationsfond saknas

Överlåtelseavgift

1 433 kr, betalas av köpare.

Pantsättningsavgift

573 kr

Andel i förening

1,13810 %

Pantsättning

är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2024-03-26.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Föreningen

01
Benämning

Riksbyggen BRF Cykelverkstaden. I föreningen finns 111 lägenheter.

Markägare

Föreningen äger marken

Allmänt

Hos Brf Cykelverkstaden hittar ni smarta och mycket genomtänkta bostäder, föreningen har även en stor gemensam takterrass som kan nyttjas vid speciella tillfällen eller bara för att sola och ta de lugnt på.
I området som fortfarande växer fram finns det restauranger, caféer, frisörsalong och shopping. Skulle inte utbudet räcka har ni även Täby Centrum endast 10 min bort eller Ica Stop med gym, affärer och shopping strax runt hörnet.

Från Täby Park har ni även extremt goda kommunikationer mot stan med tåg. Eller via buss, bussen ligger ca 1-2 min promenad från lägenheten och tar dig till Mörby/ Danderyd.

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningen finns det en gemensam takterrass, gemensamma gårdar med bland annat växthus och grillmöjligheter. Cykelrum finns i föreningens källare.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Andel av BRF nettoskuldsättning

671 447 kr


Dokument

Ekonomi
Avgift
3 591 kr/mån
Kommentar, månadsavgift
Värme, kallvatten, kabel-tv, bredband och förråd
Bredband
185 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
185 kr/mån
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Beskrivning reparationsfond
Inre reparationsfond saknas
Överlåtelseavgift
1 433 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i förening
1,13810 %
Pantsättning
är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2024-03-26.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Täby Park  i täby

Täby Park

Naturligt beläget i hjärtat av Täby, är Täby Park en pärla som förtrollar besökare med sin natursköna skönhet och sin fridfulla atmosfär. Det är en plats där modernitet och natur förenas på ett enastående sätt, och där människor kan njuta av allt det bästa som området har att erbjuda. Arkitekturen i Täby Park är också enastående. De moderna byggnaderna smälter samman med omgivningen och skapar en unik och stilren miljö. Det är som att vara omgiven av tidlös skönhet och samtidigt vara en del av en framåtsträvande och progressiv atmosfär. Byggnadernas elegans och genomtänkta design bidrar till en känsla av exklusivitet och ger området sin karaktär. Täby park är ett nyetablerat stadsbyggnadsprojekt med planering för bostäder i flera olika utformande. När projektet är färdigbyggt planeras det för ca 20 000 invånare samt ca 5000 jobb.


01
Fördelar med området
Tågstation Tryggt Restauranger Hundvänligt Barnvänligt Liv i rörelse Lokal spårtrafik Simhall Växande område Utegym Sportevenemang

02
Närheten till allt

I Täby Park kommer inte bara bostäder att finnas, tanken med området är att även knyta samman småföretagare som ska bedriva sin verksamhet i lokaler runtom i området. I närheten ligger även idag den nybyggda simhallen. I den gamla läktarbyggnaden finns bl.a. Re:unik, butiken som säljer återbruk som renoverats, Crafoord auktioner - där du kan få dina saker värderade eller köpa något gammalt du tycker är fint. Här finns även restaurangen Taverna Una som serverar både lunch och middag med kulinariska smaker från medelhavsköket. Under 2022 öppnade Musikstil Academy upp sina musik- och danskurser. En annan charmig aspekt av Täby Park är dess närhet till Stockholm. Detta gör det till ett idealiskt val för dem som söker den perfekta balansen mellan stadsliv och lugn. Man kan enkelt ta sig in till stadens pulserande centrum och sedan återvända till den avkopplande atmosfären i Täby Park.


03
Fritid

Utöver bostäder kan du självklart promenera runt i området och de fina skogsdungarna, gå till lekplatser, utegym, eller boulebanan och för hundägarna finns en populär hundlekplats på fältet. Utanför på fältet finns även proffsiga banor för handboll och beachvolley samt stora gräsytor för fotboll, kubb eller spontanaktivitet, samt Cykelcrossbanan och populära padel-banor.

En kort promenad bort mot Viggbyholms station ligger mysiga Rönningesjön med vackra promenadstråk, möjlighet för fiske, och skridskoåkning på vintern.
Även finns fina Rönninge by vid andra sidan sjön som erbjuder aktiviteter för de minsta, med allt i från djurläger till våffelstugor.


04
Kommunikationer

Kommunikationerna i Täby Park är väl utvecklade och ger invånarna enkel tillgång till resten av regionen. Oavsett om man reser med bil, kollektivtrafik eller cykel finns det flera alternativ att välja mellan.

För bilburna invånare erbjuder Täby Park enkel tillgång till vägar och motorvägar som leder till centrala Stockholm och andra närliggande områden. Genom att ansluta till stora vägar som E18 och E4 kan man snabbt och smidigt ta sig runt i regionen. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter i området, vilket gör det bekvämt för de som väljer att köra.

När det gäller kollektivtrafik finns det också bra alternativ för att resa till och från Täby Park. Bussförbindelser är väl etablerade och det finns flera hållplatser i närheten som ger direkt tillgång till Täby centrum och andra viktiga destinationer. Roslagsbanan är i nära anslutning till Täby Park med stationen Galoppfältet som tar dig in till tekniska högskolan och Täby centrum, samt åt andra hållet bort mot Åkersberga centrum.

För de som föredrar att cykla finns det också cykelvägar som kopplar samman Täby Park med omkringliggande områden. Detta gör det möjligt att njuta av en hälsosam och miljövänlig transportmetod samtidigt som man upplever den vackra naturen och det omgivande landskapet.

Sammanfattningsvis är kommunikationerna i Täby Park väl utvecklade och erbjuder invånarna flera alternativ att välja mellan. Oavsett om man föredrar att resa med bil, kollektivtrafik eller cykel finns det bekväma och pålitliga alternativ för att ta sig runt i området och ansluta till resten av regionen.
Roslagsbanan är i nära anslutning till Täby Park med stationen Galoppfältet som tar dig in till tekniska högskolan och Täby centrum, samt åt andra hållet bort mot Åkersberga centrum.


05
Familjeliv

I Täby Park finns det ett brett utbud av förskolor och skolor som tillgodoser behoven hos de boende i området. Täby kommun lägger stor vikt vid utbildning och erbjuder högkvalitativa utbildningsmöjligheter för barn i olika åldrar. I närområdet finns förskolan Galoppen, och över järnvägsspåret vid Marknadsvägen finns Pilgårdens förskola. I samma område finner du även F-9 Byängsskolan, och en promenad bort mot Viggbyholms station finns bergtorpsskolan (6-9) samt viggbyskolan, (F-5).


Använd kartan
X

Platser

Gastroteket Täby

176 m


Hangiri sushi Täby park

232 m


Tito's Sushi

292 m


Berga Sushi - Täby Park

372 m


Brödernas

408 m


Täby Förskola Galoppen (tidigare Lusen)

261 m


Wong Piano Studio

330 m


Montessoriförskolan Lupinen

502 m


Futuraskolan, Bergtorp

521 m


Futuraskolan International Bergtorp

638 m


Lidl

277 m


Hemköp Täby Näsbypark

1,48 km


Tempo

2,25 km


Stora Coop

3,04 km


Viggbyholms trafikplats

105 m


Norra Bergtorp

330 m


Viggbyskolan

548 m


Galoppfältet

701 m


Viggbyholm station

865 m


Täby Centrum

1,1 km


Näsbypark station

1,48 km


Tibble

1,77 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Grönområde
    363 m
    4 min
    1 min
    7 min
  • Storstadscentrum
    1,17 km
    7 min
    6 min
    24 min
  • Tågstation
    Galoppfältet
    701 m
    7 min
    6 min
    16 min
  • Hållplats
    Viggbyholms trafikplats
    105 m
    4 min
    2 min
    2 min
  • Hav
    1,21 km
    7 min
    7 min
    26 min
  • Sjö
    706 m
    6 min
    4 min
    19 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Kais!

Kais Ghedamsi

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, franska ...+2
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.