Sadelgatan 9h

Sadelgatan 9h

Slutpris

2 650 000 kr


Täby Park— Täby

Sadelgatan 9h


Slutpris
2 650 000 kr

Täby Park— Täby

+ 2 rum
+ Stor uteplats
+ Begränsad insyn
+ Miljöcertifierat
+ Restid till Stockholm C på ca 15 min
+ Plankgolv i ek
+ 3,5m takhöjd!


Välkommen in i den pulserande världen av Täby Park och upptäck din drömbostad på Sadelgatan 9H. Denna lägenhet är en pärla som väntar på att bli din egen personliga oas i hjärtat av det nya och spännande området.

Med generösa 55 kvadratmeter erbjuder denna bostad en välkomnande och funktionell layout som förenar stil med bekvämlighet. Kliv in genom dörren och känn genast en känsla av rymd och frihet tack vare den imponerande takhöjden på 3,5 meter, som ger en luftig atmosfär till varje rum. Men det är inte bara den öppna känslan som imponerar. Utanför väntar en stor uteplats som bjuder in till långa sommarkvällar och avkoppling utomhus. Här finns gott om plats för grillning, avslappnande loungemöbler och kanske till och med en liten trädgård för den gröna tummen.

Inne i lägenheten möts du av ett stort och charmigt sovrum, perfekt för att varva ner efter en lång dag, samt ett vardagsrum med integrerat kök. Den öppna planlösningen skapar en naturlig flow mellan rummen och gör det enkelt att umgås med familj och vänner medan du förbereder måltider i det moderna köket.

Men det finns mer än så. Ett rymligt badrum med kombimaskin erbjuder praktiska bekvämligheter, medan ett stort förråd ger gott om plats för förvaring av alla dina ägodelar.

Så varför vänta? Ta chansen att bli en del av Täby Parks blomstrande gemenskap och låt Sadelgatan 9H bli ditt nya hem sweet home.


Boarea
55 kvm
Avgift
3 591 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-05-08

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Sadelgatan såldes av oss 2024-05-08. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Sadelgatan.

Boka värdering

Kais Ghedamsi

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, franska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.