Skiftesvägen 43

Skiftesvägen 43

Slutpris

10 310 000 kr


Ella gård— Täby

Skiftesvägen 43


Slutpris
10 310 000 kr

Ella gård— Täby

Totalrenoverat, utbyggt och med drömläge i Ella gård!

Nu finns chansen att förvärva ett mycket välbeläget kedjehus i populära Ella Gård. Den insynsskyddade och lummiga trädgården vetter mot Ellavallens grönområde och är belägen i perfekt västerläge. Den stora altanen (ca 70 kvm) ligger högt och fritt i västerläge med sol hela dagen och kvällen. Här får du ett extra vardagsrum vår, sommar och höst. Blir det för soligt och varmt skyddar de sol- och vindstyrda markiserna som finns på både fram- och baksidan av huset. Morgon- och förmiddagskaffet tar du i solen i den mysiga hörnan på altanen vid entrén. En lugn oas med promenadavstånd till allt. Huset är varsamt renoverat under de senaste åren och håller genomgående hög standard. Huset bjuder på flera sovrum, två vardagsrum och tre badrum. Huset är utbyggt, vilket skapat ytterligare sovrum, badrum och allrum/vardagsrum som med enkla medel kan förvandlas till en separat uthyrningsdel om så önskas. Gavelläget erbjuder en extra stor tomt som är planerad av trädgårdsdesigner och innehåller fina växter, buskar, häckar och fruktträd. Tomten är som gjord för att anlägga en pool om man vill. På Ellavallens grönområde, precis utanför trädgården, finns Ella Gårds tennisklubb med tennistält och tennisbanor utomhus, fotbollsplan och lekplats. Här anordnar Ella Gårds Byalag bland annat det årliga Valborgsfirandet med brasa, sång och fyrverkerier. På gångavstånd når du flera förskolor, grundskolor, gymnasium, fritidsaktiviteter, idrottsanläggningar, naturstråk och inte minst Täby centrum med sitt gigantiska utbud av butiker, restauranger, nöjen och service. Kommunikationerna till Stockholms city är otroligt bra. Du promenerar på 7 minuter till Tibble station och tar där Roslagsbanan in till Östra Station/Tekniska Högskolan på Vallhallavägen. Du är i stan på 15 minuter!

Planlösningen med fyra sovrum (enkelt att skapa ett stort femte sovrum vid behov) och generösa sällskapsytor tillsammans med de två härliga uteplatserna, varav den ena utrustad med SPA bad från Nordic Hot Tub, gör det lätt att trivas här. Välkommen på visning!


Boarea
175 kvm
Driftkostnad
37 448 kr/år
Tomtarea
812 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-05-25

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna kedjehus på Skiftesvägen såldes av oss 2022-05-25. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Skiftesvägen.

Boka värdering

Guy Wallster

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Johan Hallquist

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.