Södervägen 18 / Viggbygärdet / Täby

Väldisponerad 3:a fri från insyn

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
82.5 kvm
Avgift
3 863 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-06-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södervägen såldes av oss 2019-06-03. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Södervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Viggbygärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du möjlighet att förvärva en ljus och trevlig 3:a i populära Brf Viggbygärdet som är en av mest välskötta föreningarna i Täby. Trevlig planlösning med 2 bra sovrum, kaklat duschrum med tvättmaskin, väl tilltagen klädkammare, samt vardagsrum med utgång till inglasad balkong i söderläge utan insyn, med både markis och infravärme. Samtliga innerdörrar är spegeldörrar med mässingshandtag och entrédörren är en säkerhetsdörr. Möjlighet till garageplats i varmgarage i huset. Gångavstånd till Viggbyholms station med Roslagsbanan in till Stockholm samt Täby Centrum med ett stort utbud av butiker och service,

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.