Södervägen 48

Södervägen 48

Slutpris

3 290 000 kr


Viggbygärdet— Täby

Södervägen 48


Slutpris
3 290 000 kr

Viggbygärdet— Täby

Högt läge - Nyrenoverat badrum - Fri utsikt - Inglasad balkong i sydväst

Välkommen till denna stora trea om ca 85,5 m² med ett högt läge och helt fri utsikt! Hela bostaden har genomgått en renovering under 2017 vilket innefattar ett genomgående ekparkett i enstav, målade vita väggar och ett helt nyrenoverat badrum.

Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong i bästa sydvästläge vilket borgar för sol från tidig eftermiddag till att solens allra sista strålar försvinner bakom horisonten. Stort kök med möjlig matplats för 4-6 personer. En praktiskt och uppskattad detalj är den upphöjda diskmaskinen som gör vardagen bekväm när den ska lastas i eller tömmas. Vidare finns här två tilltagna sovrum som med fördel kan inredas med en dubbelsäng. Nyrenoverat helkaklat badrum med tvättmaskin och mycket god förvaring via den stora klädkammare och källarförråd.

Föreningen som är en av Täbys mest välskötta (belåningsgrad om låga 983 kr/m²) ger er utöver en låg boendekostnad även möjlig bilplats i garage.

Här bor ni med närhet Viggbyholms station med Roslagsbanan in till Stockholm samt Täby Centrum med ett stort utbud av butiker och service.

Varmt välkommen på visning.


Boarea
85.5 kvm
Avgift
3 872 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-06-20

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Södervägen såldes av oss 2019-06-20. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Södervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.