Södervägen 48 / Viggbygärdet / Täby

Högt läge - Nyrenoverat badrum - Fri utsikt - Inglasad balkong i sydväst

Slutpris
3 290 000 kr
Boarea
85.5 kvm
Avgift
3 872 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-06-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södervägen såldes av oss 2019-06-20. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Södervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Viggbygärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna stora trea om ca 85,5 m² med ett högt läge och helt fri utsikt! Hela bostaden har genomgått en renovering under 2017 vilket innefattar ett genomgående ekparkett i enstav, målade vita väggar och ett helt nyrenoverat badrum.

Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong i bästa sydvästläge vilket borgar för sol från tidig eftermiddag till att solens allra sista strålar försvinner bakom horisonten. Stort kök med möjlig matplats för 4-6 personer. En praktiskt och uppskattad detalj är den upphöjda diskmaskinen som gör vardagen bekväm när den ska lastas i eller tömmas. Vidare finns här två tilltagna sovrum som med fördel kan inredas med en dubbelsäng. Nyrenoverat helkaklat badrum med tvättmaskin och mycket god förvaring via den stora klädkammare och källarförråd.

Föreningen som är en av Täbys mest välskötta (belåningsgrad om låga 983 kr/m²) ger er utöver en låg boendekostnad även möjlig bilplats i garage.

Här bor ni med närhet Viggbyholms station med Roslagsbanan in till Stockholm samt Täby Centrum med ett stort utbud av butiker och service.

Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.