Sportvägen 21

Sportvägen 21

Slutpris

9 050 000 kr


Ensta— Täby

Sportvägen 21


Slutpris
9 050 000 kr

Ensta— Täby

Vacker rödtegelvilla i Ensta nära skog - nära spårbunden kommunikation

DETTA ÄR EN KOMMANDE FÖRSÄLJNING. VÄLKOMMEN ATT KONTKATA ANSVARIG MÄKLARE FÖR YTTERLIGARE INFORMATION

+ Storslagen uteplats
+ Öppen spis
+ Nydränerat
+ Stambytt i huset och ända ut till gatan
+ Nyrenoverat tak
+ Ett nyrenoverat våtrum
+ Renoveringschans på insdan
+ Populärt område

Chans att förvandla denna villa till din drömvilla! Många av de stora och kostsamma renoveringar som inte syns är gjorda och nu är det bara det roliga kvar.

Välkommen till en charmig villa i det populära villaområdet, med en totalyta om 277 kvm fördelat på tre våningsplan. Här finns alla möjligheter att skapa ett hem helt efter dina önskemål.

Entréplanet erbjuder två rymliga sovrum, varav det ena har en walk-in-closet som även kan användas som ett mysigt barnrum. Ett stort, ljust allrum med fönster längs hela väggen som vetter mot balkongen. Kök och matplats i öppen planlösning, med en stilfull köksö som naturlig avdelare. Matplatsen leder vidare till ett vardagsrum med öppen spis, perfekt för mysiga kvällar. Ett stilfullt renoverat badrum med stora ljusgrå klinkerplattor. Övriga ytor på våningsplanet är av äldre, välbevarat skick, redo för din personliga touch. En trappa upp, hittar man två stora sovrum, ett i vardera ände av huset, vilket ger extra privatliv. Ett rymligt badrum i mitten av våningsplanet som är i äldre skick men helkaklat. Ett praktiskt litet förråd.

Källarplanet är det som ger en extra lyx och karaktär till huset. Här har du dubbelgarage för bekväm parkering. Matkällare och pannrum/förråd. Ett stort allrum, tvättstuga och ytterligare ett badrum. Ett hobbyrum och ett stort förråd, perfekt för alla dina projekt och förvaringsbehov. Denna villa erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i ett attraktivt område. Det är inte bara inne i huset du har möjlighet att skapa ditt nya drömhem. Fastigheten erbjuder även en magnifik tomt omgiven av frodiga träd och välvårdade buskar, som ger en känsla av avskildhet och naturnära harmoni. Den här villan erbjuder också en fantastisk träterrass, perfekt för att njuta av utomhuslivet i all sin prakt. Med gott om plats för flera mat- eller loungeområden kan du skapa din egen oas där du kan följa solens gång och njuta av dess strålar under hela dagen. Välkommen till en plats där naturen blir en del av ditt vardagsliv och där varje stund blir en njutning under det öppna himlavalvet.

Låt fantasin flöda och renovera efter dina egna behov och smak. Välkommen att upptäcka potentialen och göra detta hus till ditt drömhem!


Boarea/biarea
157/117 kvm
Driftkostnad
47 642 kr/år
Tomtarea
831 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-05-31

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Sportvägen såldes av oss 2024-05-31. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Sportvägen.

Boka värdering

Danielle Wallster

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.