Stora marknadsvägen 9 / Täby Centrum / Täby

Unik studiolokal, Juridisk person accepteras!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
33 kvm
Avgift
2 063 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2016-10-21
Bostaden är såld!

Denna lokal på Stora Marknadsvägen såldes av oss 2016-10-21. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Stora Marknadsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

JURIDISK PERSON ACCEPTERAS!
Välkommen till denna unika och moderna studiolokal med fantastiska panoramafönster som bidrar med härligt ljus och dessutom helt utan insyn! Här erbjuds du 33 väl fördelade kvadratmeter med stort allrum som med lätthet möbleras både med soffdel/kontorshörna alt med dubbelsäng. Pentry med god förvaring, rymligt badrum med dusch samt en välkomnande hall. Denna lägenhet lämpar sig perfekt för den egna företagaren, då juridisk person accepteras i föreningen för denna bostadslokal med kontorsändamål.

Garageplats i huset.
Täby Colourfront har trevliga gemensamhetsutrymmen som gästlägenhet, anlagd gård, takterrass, bastu, cykelrum och en mycket fin tvättstuga.

Här får du en central Studiolokal/lägenhet med närhet till Täby centrum med dess utbud och goda kommunikationer runt hörnet där du med Roslagsbanan tar du dig in till Östra Station på ca 20 min och från Täby Centrums bussterminal utgår flertalet busslinjer.
Måste ses!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn