Sök Meny
Såld

Täby - Täby Centrum / Stora marknadsvägen 9

Unik studiolokal, Juridisk person accepteras!

JURIDISK PERSON ACCEPTERAS!
Välkommen till denna unika och moderna studiolokal med fantastiska panoramafönster som bidrar med härligt ljus och dessutom helt utan insyn! Här erbjuds du 33 väl fördelade kvadratmeter med stort allrum som med lätthet möbleras både med soffdel/kontorshörna alt med dubbelsäng. Pentry med god förvaring, rymligt badrum med dusch samt en välkomnande hall. Denna lägenhet lämpar sig perfekt för den egna företagaren, då juridisk person accepteras i föreningen för denna bostadslokal med kontorsändamål.

Garageplats i huset.
Täby Colourfront har trevliga gemensamhetsutrymmen som gästlägenhet, anlagd gård, takterrass, bastu, cykelrum och en mycket fin tvättstuga.

Här får du en central Studiolokal/lägenhet med närhet till Täby centrum med dess utbud och goda kommunikationer runt hörnet där du med Roslagsbanan tar du dig in till Östra Station på ca 20 min och från Täby Centrums bussterminal utgår flertalet busslinjer.
Måste ses!

Täby / Täby Centrum
Stora marknadsvägen 9
Slutpris: 2 200 000 kr
Boarea: 33 kvm
Avgift: 2 063 kr/mån
Rum: 1 rum
Såld: 2016-10-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Stora Marknadsvägen