Tjädervägen 4

Tjädervägen 4

Slutpris

11 125 000 kr


Skarpäng— Täby

Tjädervägen 4


Slutpris
11 125 000 kr

Skarpäng— Täby

Stor 1-plansvilla + Lugnt läge i anslutning till Mörtsjöns friluftsområde + Hög standard

Med attraktivt läge i det etablerade villaområdet Skarpäng ligger denna mycket välhållna och välplanerade 1-plans villa ca 178 m² med stor uteplats belägen i bästa västerläge. Fastigheten är inramad med en uppvuxen häck vilket gör att ni är så gott som helt privata på tomten.

Huset har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. De sociala delarna uppmuntrar till umgänge och huserar med stora sällskapsytor, kök, matsal, bibliotek och öppen spis. Från vardagsrummet finns också en utgång till den underbara uteplatsen som delvis ligger under tak vilket gör att ni kan sitta ute även vid något kallare väderlek. Köket som renoverades under 2016 är från Ballingslöv med snickerier i en sober ljusgrå nyans och stora arbetsbänkar i vacker amerikans valnöt. Här har inget lämnats åt slumpen och varje detalj är noga utvald och gör köket till en dröm att arbeta i. Som exempel kan nämnas de smarta förvaringslösningarna, lådor med sidostycken i klarglas och genomgående premiumvitvaror varav en fantastisk sous-vide ugn. Fördelarna är många men upplevs bäst på plats. I anslutning till köket finns en tilltagen matplats belägen vid det vackra burspråket. Matplatsen öppnar sedan upp mot det tilltagna vardagsrum med föredömliga inredningsmöjligheter och vackert ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Planlösningen är öppen och luftig men samtidigt avskiljd på ett effektivt sätt.

Den privata avdelningen är belägen i en avskiljd del. Här finns tre ordentliga sovrum, varav master bedroom med stora skjutdörrsgarderober. Stort helkaklat badrum med ett härligt bubbelbadkar från premiumtillverkaren Neptun. I den andra endan av huset återfinns en stor välkomnande hall, ytterligare ett badrum med bastu, välplanerade tvättstuga och ett stort allrum perfekt för barnen att leka i. Önskar ni skapa ett generationsboende eller uthyrningsdel kan ni med enkla medel göra det av allrummet (se alternativ planlösning).

Varmt välkommen till detta välhållna 1-planshus med naturnära läge i eftertraktade Skarpäng.


Boarea/biarea
150/28 kvm
Driftkostnad
34 024 kr/år
Tomtarea
901 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-02-25

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Tjädervägen såldes av oss 2021-02-25. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Tjädervägen.

Boka värdering

Kais Ghedamsi

Assisterande mäklare
Talar även engelska, arabiska, franska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.