Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Täby / Ullna Strand
Ugglevägen 2
Boarea: 85 kvm
Avgift: 4 450 kr/mån
Driftkostnad: 550 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns)

Täby - Ullna Strand / Ugglevägen 2

Naturnära boende i Ullna Strand!

På ett utmärkt läge i Ullna Strand finner ni denna ljusa och välplanerade 4:a om 85 kvm med en stor, lyxig balkong! Här erbjuds ett rymligt och trevligt allrum, tre bra sovrum med stora garderobssektioner varav ett av dem disponeras som ett gym i dagsläget, ett modernt och snyggt kök med plats för ca 8 personer runt matbordet samt ett fräscht duschrum med tvättpelare. Högt i tak, fina parkettgolv, stora fönsterpartier tillsammans med ljust målade väggar gör detta till en bostad att stortrivas i!

Här bor ni i ett trivsamt, naturnära & växande område intill Ullnasjön. I området finns bland annat golfbanor, förskola & skola. I Hägerneholm finns Täbys modernaste lekplats. Ett stenkast bort finns ett stort motionsspår och Rönningesjöns badplats. Inom gångavstånd finner ni Arninge centrum med ett stort serviceutbud av shopping, livsmedelsbutiker & systembolag.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar

Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sponsrade länkar
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  85 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  4 rum, varav 3 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2014-2015
 • Byggnadskommentar
  Flerfamiljshus
 • Värme och ventilationsanl.
  Bergvärme, mekanisk frånluftsventilation.
 • Beskrivning
  Flerfamiljshus
TV/Internet
 • Huset är anslutet till ett fibernät. tillgång till ett basutbud med TV-kanaler samt internet ingår i avgiften till bostadsrättsföreningen.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsbeskrivning
  På fastigheten finns även 80 stycken parkeringsplatser som är placerade bredvid de fyra husen samt längs Ugglevägen. För att anmäla sitt intresse för en parkeringsplats skall man ta kontakt med styrelsen via e-post: info@brfskogsvaningarna.se
Ekonomi
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV
 • Försäkring
  150 kr/mån
 • Hushållsström
  400 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  550 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift
  448 kr
 • Andel i förening
  2,4049%
 • Andel av årsavg.
  2,405%
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2017-06-08.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Skogsvåningarna.
 • Allmänt
  Föreningen äger fastigheten Täby Radien 3 i Täby kommun med adresserna Ugglevägen 2-8, 187 61 Täby. Föreningen består av fyra punkthus med tre stycken våningsplan med totalt 48 bostadsrättslägenheter. Föreningen har inga lokaler. Under en del av huset på Ugglevägen 2 finns en källarvåning med utrymme för installationer. Fastigheten består av totalt 3 396 kvadratmeterbostadslägenhetsyta samt 6 607 kvadratmeter mark.

  Läs gärna mer på föreningens trevliga hemsida: http://brfskogsvaningarna.se/
Området
 • Ullna Strand är idag en kraftigt växande del av Täby kommun där man som boende har närhet till natur, handel och goda kommunikationer, vilket tillsammans gör att området passar de flestas önskemål och behov. Syfte är att skapa förutsättningar för en tät och levande stadsdel med bostäder som länkas samman med det befintliga verksamhets- och handelsområdet i Arninge. Området omfattar nordvästra delen av Arninge-Ullna mellan Ullnasjön och Hägerneholm och ansluter till det befintliga handels- och verksamhetsområdet. Området gränsar i väster mot Arningevägen, i öster mot Slalomvägen och i söder mot Ullnavägen och industriområdet i kvarteret Vinkelhaken m.fl. samt i norr mot Arninge golfbana. Tydliga grönstråk förbinder bostadskvarteren med omgivande naturmarker och bebyggelsen anpassas till utbyggd golfbana i nordväst. Längs vattnet ska en strandpromenad för allmänheten iordningställas.

  Den nya bebyggelsen består av två delområden. Kanalkvarteren, närmast Ullnasjön, blir en mer stadslik miljö med 5-våningshus och en strandpark vid sjön. Skogskvarteren i norr har mer karaktären av trädgårdsstad och består av mindre flerbostadshus, stadsradhus och gruppbyggda småhus.

  För mer information se www.taby.se
 • Kommunikationer
  Ett antal busslinjer avgår från Norrtorpsvägen och tar er bl.a. till Täby C. Pendlarbuss 608 som tar dig till Stockholm city ligger några minuters gångväg från huset. Bara 1,5 km bort kommer det nya resecentret byggas som ska koppla ihop det nya området med omvärlden, den kommer att inkludera en ny station för Roslagsbanan, knutpunkt för nya busslinjer, landsvägsbussar, infarts parkering för bilister och cyklister.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Ugglevägen