Sök Meny
Såld

Täby - Ullna Strand / Ugglevägen 2

Naturnära boende i Ullna Strand!

FAST PRIS! Först till kvarn! Kontakta ansvarig mäklare för privat visning.

På ett utmärkt läge i Ullna Strand finner ni denna ljusa och välplanerade 4:a om 85 kvm med en stor, lyxig balkong! Här erbjuds ett rymligt och trevligt allrum, tre bra sovrum med stora garderobssektioner varav ett av dem disponeras som ett gym i dagsläget, ett modernt och snyggt kök med plats för ca 8 personer runt matbordet samt ett fräscht duschrum med tvättpelare. Högt i tak, fina parkettgolv, stora fönsterpartier tillsammans med ljust målade väggar gör detta till en bostad att stortrivas i!

Här bor ni i ett trivsamt, naturnära & växande område intill Ullnasjön. I området finns bland annat golfbanor, förskola & skola. I Hägerneholm finns Täbys modernaste lekplats. Ett stenkast bort finns ett stort motionsspår och Rönningesjöns badplats. Inom gångavstånd finner ni Arninge centrum med ett stort serviceutbud av shopping, livsmedelsbutiker & systembolag.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Täby / Ullna Strand
Ugglevägen 2
Slutpris: 3 750 000 kr
Boarea: 85 kvm
Avgift: 4 450 kr/mån
Driftkostnad: 550 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 3 av 3 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Ugglevägen