Väpplingvägen 14 / Vallatorp / Täby

Stort & Renoverat kedjehus om 183 kvm!

Slutpris
6 800 000 kr
Boarea
183 kvm
Driftkostnad
52 442 kr/år
Tomtarea
318 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-06-18
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Väpplingvägen såldes av oss 2020-06-18. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Väpplingvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallatorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta renoverade kedjehus om 183 kvm i familjära Vallatorp. Ypperligt läge med tomt på framsidan i ett perfekt söderläge och insynsskyddad uteplats på baksidan med sol från förmiddag till sen kväll. Bostaden erbjuder ett ljust och modernt kök i öppen planlösning, fyra bra planerade sovrum (går att göra om till fem), två helkaklade badrum varav ena är från 2020, tvättstuga med groventré, lättmöblerat vardagsrum samt trevlig altan på baksidan med ett insynsskyddat läge. Stenbelagd uppfart med utrymme för två bilar.

Trevligt och lugnt område med ett gemensamt poolområde som är mycket uppskattat under sommarens soliga dagar!
Här bor du i lugnt barnvänligt läge och med närhet till både skola, dagis, mataffär, goda kommunikationer samt fina promenadstråk.

Detta hus måste upplevas på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.