Månstorpsvägen 10, 3 tr / Tullinge / Huddinge

Fin 1:a (möjlig 2:a!) med balkong i sydväst läge!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
2 339 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-04-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Månstorpsvägen såldes av oss 2017-04-25. Se alla våra försäljningar i Tullinge samt även på Månstorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tullinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en mycket fin och ljus lägenhet i gamla Tullingeberg! Bostaden har ett högt och fritt läge med balkong i sydväst läge där du kan njuta av solen hela dagen. Planlösningen disponeras genom en entré med goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg. Vardagsrummet är ljust och har plats för både soffgrupp, mediamöbel och säng. Härifrån når ni även den trevliga balkongen. Retrokök med stora arbetsytor, mörka luckor och matplats invid fönster. Lägenheten kan för den som önskar byggas om en till en tvåa. Här bor du med bra kommunikationer med bussar och promenadavstånd till pendeltåg som tar dig till Stockholms city på 22 min. Nära också till flertalet grönområden med motionsspår och bad i sjöar.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration