Allévägen 16B / Tungelsta / Haninge

Charmigt hus beläget i hjärtat av Tungelsta!

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea
51 kvm
Driftkostnad
22 458 kr/år
Tomtarea
826 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2020-02-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Allévägen såldes av oss 2020-02-21. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Allévägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tungelsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möjlighet att förvärva denna charmiga villa disponerat på ett plan med loft! Beläget i centrala Tungelsta med krypavstånd till pendeltåg, mataffär och restauranger.

Här finns möjligheten till upp till fyra sovrum och i vardagsrummet finns braskaminen med hög mysfaktor. Den plana och lättskötta tomten erbjuder goda parkeringsmöjligheter på den stenlagda infarten. För den med gröna fingrar finns också möjligheten att anordna trädgårdsland och planteringar i trädgården där man kan njuta av solen hela dagen.

Tungelsta är ett populärt område uppskattat för sin närhet till fantastisk natur och omgivningarnas lugn i kombination med utmärkta kommunikationer, bra skolor samt förskolor. Sammantaget skapas alla s förutsättningar för ett smidigt familjeliv med hög livskvalitet.

Varmt välkomna med intresse till en villamöjlighet i centralt läge som sällan är till salu!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tungelsta

Tungelsta är ett populärt och barnvänligt område med skolor samt förskolor och här finns alltid fantastisk natur runt hörnet. I Tungelsta finns pendeltågsstation, mataffär och ett antal restauranger. Ca 5 minuter bort från Tungelsta C med bil finns Västerhaninge C med ytterligare affärer, apotek och Systembolag. Handen C ligger även i närheten som är ett komplett köpcentrum.

Natur och fritid

Tungelsta ligger nära stora ströv- och skogsområden. Närhet finns även till Tornberget som är ett berg i skogsområdet Hanveden och ligger intill sydöstra gränsen av Tornbergets naturreservat och är med sina 111 meter över havet Stockholms läns högsta naturliga berg. På Tornberget fanns tidigare två utsiktstorn, ett militärt och ett civilt, som båda revs i början av 1980-talet. Under hösten 2017 uppfördes ett nytt utsiktstorn för allmänheten som invigdes officiellt den 28 april 2018. Tungelsta är en hästtät del av Haninge kommun med flera stall och ridskola. Möjlighet till bad hittar man vid Östnora bad- och camping, pendeltåg till Nynäs Havsbad eller pendeltåg/buss till Årsta Havsbad med båtförbindelse med Utö. I Tungelsta centrum finns ett gym.

Affärer och Restauranger

Matbutik och restaurang finns bl a vid Tungelsta station. I övrigt handlar man närmast i Västerhaninge centrum där det finns matbutiker, systembolag, blomsteraffär, restauranger mm. Stor matbutik finns även längs Tungelstavägen.

Kommunikation

Goda kommunikationer tack vare pendeltåg som trafikerar sträckan Stockholm-Nynäshamn, sträckan är nyligen ombyggd till dubbelspår och snabbtåg trafikerar Tungelsta station. Det finns två pendeltågsstationer i närområdet; Krigslida i den norra delen av Tungelsta samt Tungelsta station som ska bli en knutpunkt för bl a bussar mm i området. Bussar i området som går till bl a Västerhaninge längs med Tungelstavägen.

Skolor och barnomsorg

Tungelsta skola är en F-9 skola som ligger centralt i Tungelsta. Lida förskola ligger på Lidavägen 18A och förskolan Speldosan i Tungelsta på Kvarnvägen 31. Friskolan Rodret är ett föräldrakooperativ och tar emot barn i förskola och skola årskurs F-3. Västra Ekoskolan är en F-5 friskola som ligger ca 5min bilfärd från Tungelsta. Pysslingen förskola ligger i Lillgården.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.