Skolvägen 16D

Skolvägen 16D

Slutpris

3 515 000 kr


Tungelsta— Haninge

Skolvägen 16D


Slutpris
3 515 000 kr

Tungelsta— Haninge

Modernt parhus i populära Tungelsta!

Äntligen så är ett av de moderna parhusen i populära Ekeby Hage till salu! Belägen mitt i Tungelstas familjeidyll där det råder självklar gemenskap mellan grannar och närhet finns till såväl, skola, förskola, underbara strövområden och utmärkta kommunikationer.

Disponerad på tre plan finner vi här ett boende med genomtänkt planlösning, påkostade materialval och en stilren inredning i varje detalj. Stora glaspartier i kök och vardagsrum ger ett underbart ljusinsläpp som matchas av de trevliga uteplatserna på fram och baksida samt en alldeles lagom stor gräsmatta att ta hand om. I köket kan man njuta av kaffet i morgonsolen och från vardagsrummet når man baksidan med kvällssol där man kan spendera trevliga grillkvällar. Runt om uteplatsen finns planterade buskar och häckar och alla möjligheter finns för den med gröna fingrar att spendera mycket ledig tid i trädgården.

Marbodalköket inspirerar till matlagning med moderna vitvaror, arbetsbänk i granitskiva, inbyggda högtalare och matplatsen ramas in av fondväggen med snygg William Morris tapet. På entréplan finns ett av de två badrummen komplett med tvättmaskin och torktumlare, badrummet på övre plan erbjuder badkar. Båda våtutrymmena är givetvis inredda med smakfullt klinker och kakel. På övre plan finns två väl tilltagna sovrum och högst upp på tredje plan finns ytterligare stort masterbedroom med eget förråd.

Varmt välkomna till ett hem i absolut toppklass beläget i populära och familjevänliga Tungelsta där man kan njuta av naturens lugn i kombination med närhet till alla bekvämligheter.


Boarea
95 kvm
Avgift
4 450 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-08-20

Mäklarhuset Haninge

Denna parhus på Skolvägen såldes av oss 2020-08-20. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Skolvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.