Strömshillvägen 21

Strömshillvägen 21

Slutpris

2 350 000 kr


Tungelsta— Haninge

Strömshillvägen 21


Slutpris
2 350 000 kr

Tungelsta— Haninge

Underbar gavellägenhet med magisk utsikt!

Välkomna till denna härliga gavellägenhet med fyra rum och öppen planlösning som skapar trevliga sociala ytor. Det första du möts av är en loftgång med gott om plats för utemöbler och sol i söderläge. Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder samt ett praktiskt förråd. Här är också ingången till det stora badrummet med badkar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Modernt fräscht kök från IKEA med vita skåpsluckor, bra arbetsytor och gott om förvaring. Köket och vardagsrummet skapar en perfekt harmoni med den öppna planlösning, trevligt ljusinsläpp och utgång till den underbara balkongen. Stor balkong med eftermiddags-/kvällssol och en helt otroligt utsikt, här finns även gott om plats för utemöbler. Bostaden har tre stycken rymliga sovrum och en praktisk klädkammare. Varje lägenhet har även ett stort förråd på gården.

Här bor du mitt i ett idylliskt villaområde med närhet till både natur, kommunikationer, skola och förskola endast 5 min bort. Flera lekparker, fotbollsplaner och hästhagar finns runt husknuten.

Varmt välkomna till Strömshillvägen 21!


Boarea
85 kvm
Avgift
4 816 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-11-30

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Strömshillvägen såldes av oss 2022-11-30. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Strömshillvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.