Väländarundan 8 / Väländan / Tungelsta / Haninge

Idylliskt boende med naturtomt i populärt område

Slutpris
2 680 000 kr
Boarea/biarea
60/30 kvm
Driftkostnad
32 525 kr/år
Totalareal
2 550 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-09-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Väländarundan såldes av oss 2019-09-04. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Väländarundan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väländan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Väländarundan 8 och denna supertrevliga bostad med grönskande omgivningar och insynsskyddat läge! Fastigheten är bebyggd med tre stycken byggnader samt en carport och erbjuder härliga grönytor för olika tillfällen. Den härliga trätrappan leder upp till huvudbyggnaden från den grusade uppfarten med carport och goda parkeringsmöjligheter. På framsidan finns en stenad altan med lummig känsla tack vare träd och rabatter.

Vidare in i huset välkomnas ni av den inbyggda farstun med genomgång till baksidan och gästhuset. Till höger in i bostaden finner ni en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och klinkergolv, härifrån har ni direkt access till det helkaklade badrummet som renoverats 2012 samt det nyrenoverade HTH köket som erbjuder stora öppna sociala ytor med plats för större matbord. Köket präglas av ett härligt ljusinsläpp och utsikt mot den lummiga trädgården, framför diskhon finns ett liggande fönster som ger en idyllisk överblick på trädgården. I badrum och hall finns golvvärme.

Vardagsrummet erbjuder både en praktisk och stämningshöjande Keddy braskamin som under de kallare månaderna även fungerar som värmekälla. De stora fönsterpartierna bidrar till ett vackert ljusinsläpp såväl som grönskande utsikt och här finns plats för både större soffgrupp och tv-möbler. Vidare in i sovrummet finns även här en öppen spis som idag är plomberad men som med lite värmeljus höjer mysfaktorn i sovrummet. Härifrån når ni även det nyligen isolerade uterummet som kan användas till antingen sovrum eller sociala tillställningar. Från uterummet finns utgång till både trädäckad altan och trädgården.

Gästhuset är ca 25 kvm som är fördelade på både boende och även förrådsutrymme på baksidan. I boendedelen välkomnas du av en altan med tak, hall med plats för både avhängning samt utrymme för pentry eller liknande, ett mindre rum där det idag står en mulltoa samt ett allrum med plats för såväl säng, skrivbord, soffa och förvaring. I den mindre förrådsbyggnaden på den nedre delen av tomten så finner ni tvättstugan, som tidigare användes som bastu. Fiber finns indraget till både huvudbyggnaden och gästhuset.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.