Väländarundan 8

Väländarundan 8

Slutpris

2 680 000 kr


Väländan— Tungelsta— Haninge

Väländarundan 8


Slutpris
2 680 000 kr

Väländan— Tungelsta— Haninge

Idylliskt boende med naturtomt i populärt område

Varmt välkomna till Väländarundan 8 och denna supertrevliga bostad med grönskande omgivningar och insynsskyddat läge! Fastigheten är bebyggd med tre stycken byggnader samt en carport och erbjuder härliga grönytor för olika tillfällen. Den härliga trätrappan leder upp till huvudbyggnaden från den grusade uppfarten med carport och goda parkeringsmöjligheter. På framsidan finns en stenad altan med lummig känsla tack vare träd och rabatter.

Vidare in i huset välkomnas ni av den inbyggda farstun med genomgång till baksidan och gästhuset. Till höger in i bostaden finner ni en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och klinkergolv, härifrån har ni direkt access till det helkaklade badrummet som renoverats 2012 samt det nyrenoverade HTH köket som erbjuder stora öppna sociala ytor med plats för större matbord. Köket präglas av ett härligt ljusinsläpp och utsikt mot den lummiga trädgården, framför diskhon finns ett liggande fönster som ger en idyllisk överblick på trädgården. I badrum och hall finns golvvärme.

Vardagsrummet erbjuder både en praktisk och stämningshöjande Keddy braskamin som under de kallare månaderna även fungerar som värmekälla. De stora fönsterpartierna bidrar till ett vackert ljusinsläpp såväl som grönskande utsikt och här finns plats för både större soffgrupp och tv-möbler. Vidare in i sovrummet finns även här en öppen spis som idag är plomberad men som med lite värmeljus höjer mysfaktorn i sovrummet. Härifrån når ni även det nyligen isolerade uterummet som kan användas till antingen sovrum eller sociala tillställningar. Från uterummet finns utgång till både trädäckad altan och trädgården.

Gästhuset är ca 25 kvm som är fördelade på både boende och även förrådsutrymme på baksidan. I boendedelen välkomnas du av en altan med tak, hall med plats för både avhängning samt utrymme för pentry eller liknande, ett mindre rum där det idag står en mulltoa samt ett allrum med plats för såväl säng, skrivbord, soffa och förvaring. I den mindre förrådsbyggnaden på den nedre delen av tomten så finner ni tvättstugan, som tidigare användes som bastu. Fiber finns indraget till både huvudbyggnaden och gästhuset.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
60/30 kvm
Driftkostnad
32 525 kr/år
Tomtarea
2 550 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-09-04

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Väländarundan såldes av oss 2019-09-04. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Väländarundan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.