Vedahöjden 77 / Tungelsta - Lilla Hållsättra / Tungelsta / Haninge

Charmigt fritidshus ett stenkast från Vedasjön!

Slutpris
1 880 000 kr
Boarea
43 kvm
Driftkostnad
19 400 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-07-15
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Vedahöjden såldes av oss 2018-07-15. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Vedahöjden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tungelsta - Lilla Hållsättra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till detta mycket charmiga fritidshus med stor naturtomt beläget ett stenkast från vackra Vedasjön! Här kan man njuta av ostörd natur och rofylld tillvaro med fågelkvitter och inte så ovanligt besök från älgar och rådjur.

Vinterbonat fritidshus i område där allt fler väljer att bo permanent tack vare sitt naturnära läge och närhet till kommunikationer och Tungelstas utbud av affärer, restauranger och skolor. Huset är disponerat på ett plan med två sovrum, badrum, kök och vardagsrum. I vardagsrummet erbjuder den mäktiga öppna spisen hög mysfaktor och blir en naturlig plats att samlas kring på kyliga höstdagar. Nu på våren blommor trädgården upp och inbjuder till trevliga grillmiddagar på sena sommarkvällar. Här finns även en gäststuga med egen altan och generöst förråd som är praktiskt för trädgårdsredskap.

Vedasjön med omgivningar har dokumenterat höga naturvärden och området har också värdefullt djurliv. Området präglas av permanentboende fritidshus och via samfällighetsföreningen erbjuds vägunderhåll och snöröjning samt grannsamverkan. Någon kilometer bort finns buss 848 (Nynäshamn - Tungelsta - Västerhaninge) och närhet finns även till pendeltågskommunikation samt infartsparkering både vid Tungelsta och Västerhaninge station. Inte långt ifrån erbjuds havs och båtliv. Hästintresset är utbrett och flera stall och ridskolor finns i närområdet såväl som ett stort antal anläggningar för den golfintresserade.

Riksväg 73 passerar bekvämt förbi området där den bilburne smidigt och snabbt tar sig till arbetet, skolan eller det stora serviceutbudet som Haninge med omnejd har att erbjuda.

Fastigheten säljs med bohag och möjlighet finns till snabbt tillträde. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration