Gärdesvägen 23, Vån 2

Gärdesvägen 23, Vån 2

Slutpris

3 600 000 kr


Tyresö

Gärdesvägen 23, Vån 2


Slutpris
3 600 000 kr

Tyresö

Hörnlägenhet med stor inglasad balkong högst upp i huset!

Hörnlägenhet med stor inglasad balkong högst upp i huset! Hallen erbjuder mycket goda förutsättningar för förvaring samt avhängning och verkar som ett nav där den leder er till de andra rummen. Vardagsrummet är socialt planerat med utrymme för en större soffgrupp, mediamöbel, bokhylla eller annan trivselmöblemang. Härifrån finner ni den generösa, inglasade balkongen med utsikt emot lummiga trädkronor. Här får ni plats med såväl utemöbler som lyktor och planteringar. Det fullutrustade köket har goda arbetsytor och gott om förvaring via flertalet över samt underskåp. Naturligtvis finns diskmaskin. Det finns utrymme för en matplats invid ett stort fönsterparti som ger ett trivsamt ljusflöde. Bostadens tre sovrum är samtliga rymliga och Har plats för såväl en större säng som förvaringsmöbler. Badrummet är helkaklat och har ett fönster som ger ett naturligt ljusinsläpp, men som även kan nyttjas för att lufta rummet. Det finns även en gäst-wc vid entrén. Till bostaden hör ett källarförråd med full takhöjd.

HSB brf Trollbäcken är en trivsam förening som omfattar 129st lägenheter upplåtna med bostadsrätt på adresserna Kumla Allé 14-22 och Gärdesvägen 19-39. Medlemmar i föreningen har tillgång till tvättstugor, sophus, gym, bastu, pub, gästrum och föreningslokal som kan hyras. Föreningen har även en trevlig trädgård där det finns uterum och grillplatser. Till lägenheten finns ett förråd och en mindre matkällare. Belåningen i föreningen är låg och enligt årsredovisningen från 2021 så låg den endast på 2867kr/kvm. De flesta stora renoveringar är också gjorda, så som exempelvis stambytet som skedde i slutet på 90-talet och inte behöver göras om i närtid. Föreningen har även 110st parkeringsplatser ink. garage och hyrplatser.

Här bor ni centralt och samtidigt omgiven av härlig natur och skärgårdsmiljö. En kort promenad bort ligger Trollbäckens centrum med sitt utbud av affärer, vårdcentral och service. Familjevänligt och trevligt läge med närhet till bland annat vackra promenadstråk, fina grönområden och restauranger. Populära Drevviken med bad och vintertid skridskoisar ligger precis runt hörnet. Tar man cykeln så nås enkelt Tyresös Skärgård och Tyresö Slottspark med flera caféer. Med bil eller kollektivtrafik går det snabbt att ta sig till Tyresta Nationalpark och Stockholm City. Bra kommunikationer till Stockholm, Haninge och Nacka. Direktbussarna går till Gullmarsplan och Stockholm City. Fornuddsskolan ligger några hundra meter från huset och det finns ett flertal förskolor att välja mellan inom promenadavstånd.

Välkommen på visning!


Boarea
90 kvm
Avgift
5 215 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
2 av 2
Såld
2022-05-17

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Gärdesvägen såldes av oss 2022-05-17. Se alla våra försäljningar i Tyresö samt även på Gärdesvägen.

Boka värdering

Elenore Lövgren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.