Gränsvägen 18 B, Bv / Lindalen / Tyresö

Slutpris
3 070 000 kr
Boarea
72,5 kvm
Avgift
4 500 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-10-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gränsvägen såldes av oss 2017-10-18. Se alla våra försäljningar i Tyresö samt även på Gränsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unikt tillfälle att förvärva en av de populära bostadsrätterna i Brf Safirhemmet som uppfördes under 2007/2008. Här bor ni på nedervåningen i en friliggande villa i ett mysigt och barnvänligt villaområde. Föreningen disponerar stora plana gräsytor runt husen med gemensamma grillplatser och lekutrustning för barnen.

Trevlig och väldisponerad planlösning med två rymliga sovrum, ett generöst vardagsrum med öppen planlösning mot köket där plats för matbord finns intill de stora fönsterpartierna mot framsidan av huset. Med utgång från vardagsrummet nås uteplatsen med ett härligt söderläge som får disponeras av den boende.

Parkeringsplats med motorvärmare finns utanför huset och ingår i avgiften till föreningen. Likaså tillhör ett utvändigt förråd om ca 5 kvm. Här bor ni i en solid förening med bra ekonomi. Gångavstånd till busshållplatsen Masten, som är knytpunkten för de bra bussförbindelserna som tar er vidare in till Gullmarsplan eller T-centralen. Nära Tyresö Centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och mataffärer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration