Sök Meny
Såld

Tyresö - Krokanen / Krokanstigen 51

Smakfullt renoverad 2:a i attraktivt område

Välkommen på visning av denna fräscha och välplanerade 2:a om ca 62 m². Bostaden har renoverats under senare år med påkostade och moderna materialval samt med detaljer utöver det vanliga. Stilrent kök med full maskinell utrustning, helkaklat duschrum med b.la fiberoptik, sovrum med hel garderobsvägg och ingång till kontorshörna samt vardagsrum med utgång till en härlig balkong som vetter mot naturen utanför. Bostaden har genomgående vita väggar. I kök, vardagsrum och sovrum ligger enstavig ekparkett. Värt att nämna är även detaljerna såsom infällda eluttag, dimbara infällda spotlights och tidursinställd belysning. P-plats och förråd ingår i avgiften. Här bor man i ett mycket trivsamt område i en populär stabil och välskött förening. Bostaden angränsar mot naturen och på ca 20 minuters promenad når man Alby friluftsgård med grönområden, promenadstråk och badsjöar. Även nära Tyresö golfbana, Aquarena och tennishall. Goda kommunikationer med motorvägsbuss till både Gullmarsplan och Stockholm C samt lokalbuss till närliggande Tyresö centrum varifrån man kan ta sig till Haninge, övriga Tyresö samt Älta och Gullmarsplan. Varmt välkomna!

Sponsrade länkar
Tyresö / Krokanen
Krokanstigen 51
Slutpris: 2 900 000 kr
Boarea: 62,3 kvm
Avgift: 2 667 kr/mån
Driftkostnad: 651 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Tyresö / Krokanstigen