Musserongången 127

Musserongången 127

Slutpris

4 000 000 kr


Krusboda— Tyresö

Musserongången 127


Slutpris
4 000 000 kr

Krusboda— Tyresö

Välvårdat radhus med två soldränkta uteplatser ett stenkast ifrån Tyresta Nationalpark och badsjö!

Sällan till salu! Nu har ni äntligen chansen att förvärva detta perfekt planerade radhus i mysiga Krusboda. Huset är stilrent och smakfullt renoverat, med gott om utrymme för den stora familjen. Här kan man avnjuta lyxen av två stilrent renoverade badrum, en lyxig bastu och en väl tilltagen tvättstuga. Husets två uteplatser ligger i perfekt solläge, så på den mysiga trädäckade framsidan i söder som ligger i anslutning till det öppna köket kan morgonkaffet avnjutas och på baksidan i anknytning till vardagsrummet ligger den gröna uteplatsen med ett härligt uterum där sena sommarkvällar i kvällssolen kan avnjutas med vänner & familj.

Utanför dörren möts man av ett populärt och familjevänligt område med gångväg till förskolor och skolor. Närhet till Alby friluftsområde med möjlighet att titta på de olika djuren, springa i de fina spåren, träna i det moderna utegymmet, grilla på de gemensamma grillarna, bada och basta vid den fina sjön eller varför inte åka skridskor på den på vintern. Grönt och lummigt närområde perfekt för bär-och svampplockning. Runt om i området finns det ett stor utbud av flertalet parker.
Med bara någon minuts promenadväg till Krusboda torg med Hemköp och pizzeria, Krusbodabadet och Krusboda skola.

Besiktningsprotokoll kommer att finnas tillgängligt under filer senast fredag 25/9.

Förråd och parkering:
Till varje fastighet så tillhör ett kallförråd och cykelrum i en gemensam byggnad.
Garageplats i carport med fjärrstyrd el-port, 1 p-tillstånd/hushåll för extrabil.
Finns även separat kö hos garagesamfälligheten för en permanent extra parkeringsplats.

Fram och baksida:
Entréplan med en stor och fin soldränkt altan från 2015. Altanen är Sioo:x behandlad. Fint spaljéstaket och ett väldigt charmigt träd med plats för massa ljuslyktor och slingor. På övervåningen finns en stor och fin baksida med eftermiddagssol. Med sektion för sittgrupper i skyddat läge under tak.

Renoveringar gjorda av nuvarande ägare:
2014: 2 stycken Luftvärmepumpar och radiatorer
2014: Ytskikt övervåningen
2014: Slipat parkett
2014: Hall
2014: Kök
2015: Altan på framsidan
2015: Samtliga badrum
2020: Byte av takfläkt

Kabel TV/Bredband:
Grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem.

Samfällighetsavgifter:
I samfällighetsavgifterna ingår bland annat grundutbud kabel-TV via Comhem och bredband via fiberuppkoppling. Underhåll av gemensamma vägar. Underhåll av gårdar och grönytor. Tillgång till den gemensamma 25-meters poolen samt bastu. Fast garageplats i carport med fjärrstyrd elport. P-tillstånd för en extra bil. Det finns möjlighet till att få en till plats i garaget via separat kö hos garagesamfälligheten.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 kr (gäller från och med 2020).

Mer info om området:
Det finns en Pizzeria och en nyrenoverad Hemköps butik. I Krusboda Skolan går man från 6-års till 6:an. Därefter finns även ett högstadie, Dalskolan. Ett stenkast därifrån ligger även Tyresö Gymnasium. Det ett stort utbud av förskolor. Krusboda har ett fantastiskt inhägnat pool-område med en stor 25 metersbassäng, barnbassäng, omklädningsrum, bastu och kiosk. Under deras öppettider finns det alltid badvärdar i tjänst. Denna är privat och endast till för det boende i området.
Direkt runt hörnet finns stora härliga naturområden så som bland annat Alby och Nyfors. I Alby naturreservat ligger Alby friluftsgård som är ett centrum friluftslivet i Tyresö. Där finns friluftsgård, motionsslingor, friluftsbad, frisbee golf och värdefull natur. Här finns också Sörmlandsleden, bondgård och ridhus. Uddby gård ligger i Alby naturreservat vid Albysjön. Runt omkring finns även Tyresö Flatensjön, Nyfors och Tyresta Nationalpark.
Det är också nära till en stor 18 håls golfbana med en fin ranch. Tyresö rackethall. Nyöppnade Padelbanor. Simhall. Ishall. Tyresö Slott med deras vackra slottsträdgård. Notholmen med deras smakfulla fik.


Boarea/biarea
118/33 kvm
Driftkostnad
45 895 kr/år
Tomtarea
183 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-10-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.