Elisabet Stuxberg, ansvarig mäklare i Sollentuna & Kista
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Elisabet Stuxberg

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Odenslunda—

Upplands Väsby
Odenslunda— Upplands Väsby


Förberedd försäljning

Odenslunda— Upplands Väsby


Referensnummer
581 474
Boarea/biarea
138/12 kvm

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.Området

Upplands Väsby

Här i Upplands Väsby bor du perfekt om du vill ha närhet till naturen och tillgång till ett brett utbud av olika aktiviteter och sporter.


01
Fördelar med området
Bussar Hundvänligt Ridning Tågstation Barnvänligt Golf Tryggt Motionsspår Fiske Simhall Gym Cykelbanor Sport och friluftsliv Butiksgata/köpcentrum Ishall

02
Kommunikationer

Från Upplands Väsby station går pendeltåg mellan Arlanda, Uppsala och Nynäshamn med mindre än 30 min till Stockholm City. Här går flertalet bussar genom kommunen mot bland annat Kista, Löwenströmska sjukhuset och Täby centrum. I rusningstrafik går även direktbussar till och från Stockholm City via E4:an.


03
Natur och fritid

I Upplands Väsby finner du ett aktivt och starkt idrottsliv med föreningar för alla åldrar. Oavsett om du vill vara ute eller inne finns här olika aktiviteter året om. Vilundabadet har både gym, bad och äventyrsbad, och precis bredvid finner du två ishallar. Inom kommunen finns även tre olika naturreservat, perfekt för trevliga promenader i vårsolen.


04
Barnomsorg och skolor

Här finns ett brett utbud av förskolor och några exempel på dessa är Gläntan, Skutan och Solkatten. Det finns fem kommunala grundskolor och åtta fristående grundskolor och de gymnasium som finns i kommunen är Väsby Nya Gymnasium och Väsby Yrkesgymnasium.


05
Affärer och restauranger

I Upplands Väsby finner du både Väsby Centrum med ca 80 butiker och matställen och Bredden med 1300 kvm fyllda med butiker inom hem, fritid och bygg. Utspritt genom hela området finner du dessutom flertalet lokala restauranger och caféer.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Elisabet!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.