Centrumvägen 1B

Centrumvägen 1B

Slutpris

2 495 000 kr


Centrala Älmsta— Väddö— Norrtälje

Centrumvägen 1B


Slutpris
2 495 000 kr

Centrala Älmsta— Väddö— Norrtälje

Stor villa med dubbelgarage

Välkommen till denna väl tilltagna villa om 167+125 kvm med ett stort separat dubbelgarage som har en stor inredningsbar övervåning. Tomten är en plan trädgårdstomt om 1 363 kvm centralt belägen mitt i Älmsta. Huset har stor potential då man lätt kan skapa flera lägenheter eller för den stora familjen.

Idag är huset avdelat till två lägenheter som lätt kan öppnas upp till en. Källaren är nyligen dränerad och renoverad. Källaren har använts som garage, omklädningsrum, duschrum/tvättstuga, förråd mm. Modernt värmesystem (luftvatten). Här bor den stora familjen bekvämt med genomgående stora luftiga rum och framför allt närhet till all service. Den plana och lättskötta tomten har bra gräsytor för lek och spel.

Nuvarande ägare har bedrivit verksamhet på entréplanet, källaren samt dubbelgaraget och hyrt ut övervåningen som privat bostad.

Läget i Älmsta är absolut det centralaste, ett stenkast från busstationen, ICA-supermarket, apotek, frisör, restauranger och vårdcentral. Trevliga Väddö golfklubb ligger någon kilometer bort. I Älmsta finns både låg-, mellan- och högstadieskola inom gångavstånd.

Älmsta har ca 1400 invånare året runt, men lever upp på sommaren då många sommargäster besöker samhället för att handla, äta något gott eller kanske delta i någon av alla aktiviteter som arrangeras.


Boarea/biarea
167/125 kvm
Driftkostnad
80 398 kr/år
Tomtarea
1 363 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-08-31

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Centrumvägen såldes av oss 2023-08-31. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Centrumvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.