Elmsta Udde 37

Elmsta Udde 37


Centrala Älmsta— Väddö— Norrtälje

Elmsta Udde 37Centrala Älmsta— Väddö— Norrtälje

Väldisponerad bostad med 2 uteplatser med fantastisk omgivning!

Varmt välkommen till Elmsta Udde ett unikt boende med närhet till vatten och natur!

Ta chansen att förvärva en väldisponerad 4:a om generösa 117m² på entréplan. Bostaden är genomgående hemtrevlig, du möts av en välkomnade hall, sobert helkaklat badrum med badkar och praktiskt tvätthörna med arbetsbänk ovan. Rymlig klädkammare, 3 st. gedigna sovrum, stort och luftigt vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp samt stort fönsterparti med fint ljusinsläpp. Ljust och modernt kök med god arbetsyta, plats bygd köksö med bra förvaringsmöjlighet. Fint helkaklat duschrum. Stor uteplats i öst med vacker morgon sol, här finns det plats för utemöbler i storleken större och perfekt att ta emot gäster för en trevlig middag. Uteplats i väst med trevlig kvällssol med plats för utemöbler. Till lägenheten hör ett vindsförråd och möjlighet finns att hyra parkeringsplats, båtplats, gästlägenhet m.m. Tvättstuga finns i området samt hiss i huset.

Föreningen ligger vackert belägen på en halvö vid inloppet till Väddö kanal, med egen båthamn, gott om parkeringsplatser och närhet till all tänkbar service i Älmsta. I närområdet finns bad och fina promenad och cykelvägar längs kanalen eller till det öppna havet vid Sandviken bara ca 5 km bort. I Älmsta finns både ICA-supermarket, Buss mot Norrtälje/Stockholm, apotek, frisör, restauranger och vårdcentral. Här finns även finns både förskola, låg, mellan och högstadieskola inom gångavstånd. Älmsta har ca 1400 invånare året runt, men lever upp på sommaren då många sommargäster besöker samhället för att handla, äta något gott eller kanske delta i någon av alla aktiviteter som arrangeras här under sommaren. Väddö IF har ett rikt förenings liv och
välordnad anläggning för diverse sporter. Gym finns på gångavstånd.

Förutom lägenheter förfogar Brf Elmsta Udde för uthyrning över:
54 Parkeringsplatser, varav 40 med motorvärmaruttag och 14 utan
18 Parkeringsplatser i carport med motorvärmaruttag
41 Parkeringsplatser i parkeringshus
28 Parkeringsplatser vid kanalen
17 Garage ovan jord
41 Båtplatser
24 Sjöbodar
28 Extra förrådsutrymmen

Orterna Hallstavik, och Grisslehamn når du på ca 20 minuters bilfärd, flertalet aktiviteter för både barn och vuxna. För att nämna några så har du barnvänligt och populära utomhusbad i Hallstavik, omtycka Eckerö linjen i Grisslehamn med båtturer till Åland, men mer finns där till!
Distans:
- Grisslehamn ca 17km
- Hallstavik ca 21km

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Tillträde är flexibelt, vänligen anmäl till för visning!


Boarea
117 kvm
Avgift
10 151 kr/mån
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2024-01-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Elmsta Udde såldes av oss 2024-01-10. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Elmsta Udde.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad