Flisbergen 215

Flisbergen 215

Slutpris

2 100 000 kr


Väddö Flisbergen— Väddö— Norrtälje

Flisbergen 215


Slutpris
2 100 000 kr

Väddö Flisbergen— Väddö— Norrtälje

Rejält vinterbonat med vattentoalett

Välkommen till detta rejäla, nästan pedantiskt välskötta vinterbonade fritidshus om 78 kvm på en härligt solig lättskött naturtomt om 2564 kvm nära båthamnen och den underbara stranden vid skottviken.

Det vinterbonade huset känns mycket rejält och välutrustat. Här finns ett stort vardagsrum med täljstenskamin som värmer länge och ett härligt inglasat uterum för de sena höstkvällarna. Här finns även två bra sovrum där båda har plats för dubbelsäng, välutrustat kök med matplats för sex personer och ett badrum med vattentoalett, dusch, handfat tvättmaskin och torktumlare. Den härligt skyddade och insynsskyddad altanen når man från både vardagsrummet och från sovrum/kök.

På tomten finns även en nybyggd, rejält vinterbonad gäststuga om 15 kvm, ett garage om ca 40 kvm med inrett gästrum, ett välskött växthus samt tre mindre uthus. Här finns både plommon, jordgubbar, rabarber, blåbär, lingon och vackra berg i dagen. Perfekt läge i området med närheten till Roslagsleden, den välordnade och skyddade båthamnen och den vackra havsstranden vid skottviken.

Väddö är en myllrande sommaridyll med många olika utflyktsmål, musteriet i Edeby, glasskalaset och mejeriet i Hammarby, Älmsta med all tänkbar service och givetvis Grisslehamn, Albert Engströms hem där man nu flanerar runt mellan gästhamnen och hamnen med en glass i handen. Här finns lokalproducerade kravmärkta grönsaker, köttprodukter och givetvis färsk fisk i fiskehamnen.

Välkommen!


Boarea
78 kvm
Driftkostnad
26 876 kr/år
Tomtarea
2 564 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-05-09

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Flisbergen såldes av oss 2017-05-09. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Flisbergen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.