Flisbergen 51

Flisbergen 51

Slutpris

1 100 000 kr


Flisbergen— Väddö— Norrtälje

Flisbergen 51


Slutpris
1 100 000 kr

Flisbergen— Väddö— Norrtälje

Oslipad diamant

Välkommen till denna renoveringschans i fritidshus om 68 kvm med friggebod och uthus på en plan tomt om 2620 kvm lugnt belägen längts in på återvändsgata men ändå nära bad och båthamn.

Huset som uppförts 1980 är helt beboligt, men har inte riktigt färdigställts ännu utan kräver den sista tuschen, lite kärlek från en ny ägare. Här bjuds man på ett stort vardagsrum och kök i öppen plan med furugolv och panel, flera fönster samt en stor härlig öppen spis. Här finns också två bra sovrum och ett toalett utrymme med förbränningstoalett.

Den stora tomten ligger lugnt belägen längst in på återvänds väg, med endast en granne. Tomten är mestadels öppen naturtomt med lite sly och en del mindre träd. Här finns även ett gästhus om 10 kvm, ett uthus om 10 kvm samt en utedusch. Fastigheten har samfällt sommarvatten, avlopp saknas och byggrätten enligt detaljplan är 80 kvm för huvudbyggnad, 40 kvm för komplementhus samt friggebod och attefallshus.

Från tomten når man enkelt det fina badet vid Skottviken ca 850 m bort samt den fina välordnade båthamnen där man kan hyra båtplats. Längs havet löper Roslagsleden som tar dig till alla smultronställen längs kusten. Ca 6-7 km till både sommaridyllen Grisslehamn och Älmsta som erbjuder restauranger, affärer, trädgårdsbutik, byggmarknad och fina utflyktsmål.

Pga. dödsbo säljs huset med friskrivningsklausul


Boarea/biarea
68/5 kvm
Driftkostnad
17 408 kr/år
Tomtarea
2 620 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2024-05-01

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Flisbergen såldes av oss 2024-05-01. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Flisbergen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.