Flottskärsvägen 311

Flottskärsvägen 311

Slutpris

430 000 kr


Boda— Väddö— Norrtälje

Flottskärsvägen 311


Slutpris
430 000 kr

Boda— Väddö— Norrtälje

Ta chansen att skapa ert drömboende i en lantligt och naturskön miljö!

Är drömmen om att bygga ett drömhus från grunden i en lantlig och naturskönt miljö med närhet till det vardagliga och vatten men ändå avskilt från bruset? Då har du hittat rätt!

Ta chansen att förvärva en tomt om 2 337m² i natursköna Boda med närhet till Flottskär och Väddöviken . Ypperlig chans att få skapa ditt egna drömboende från start till mål.

Fastigheten är idag en obebyggd tomt och är belägen inom ej detaljplanerat område, vilket utökar chanserna att skapa sin egna oas och drömbostad. Bra pendlings avstånd till närmsta tätort Älmsta och Norrtälje.

Asfalterad uppfart med god parkeringsplats.

I Boda finns allt för den som älskar naturen och lugnet, på en promenad om ca 10-15 minuter når ni välordnade "kanalbanken" som leder dig in till Älmsta via Väddökanal, en trevlig och rogivande promenad sträcka om ca 5 km som är perfekt utflykts mål för gång eller cykel. Samtidigt åt andra hållet från fastigheten så når du ett trevligt bad och rejäl brygga vid Flottskär ( se bilderna) .

Avlopp - Ej anlagt.
Vatten - Ej anlagt
El - finns vid tomten men ej anslutet.
Fiber - ej anslutet, men går att ansluta inom områdes knutpunkt.


Boda- en strategisk bra punkt för familjen, mellan orterna Norrtälje och Älmsta - når du på ca 10-20 minuters bilfärd eller en trevlig cykeltur till allmän service och flertalet aktiviteter för barnen. På bekvämt avstånd når du populära Edblads i Gåsvik, en välbesökt smyckesbutik samt restaurang, ett måste för sommaren! Närmsta tätorten är Älmsta och där finner du en välsorterad och trevlig ICA-butik i Älmsta, apotek, ombud för systembolaget m.m.! Välbesökta Eckerö linjen i Grisslehamn är också ett resmål som passar familjen. även ett fantastiskt spahotell som ligger vacker mot Ålandshav är ett måste, men mer finns där till! I Älmsta finns också busstation med bra kommunikationer till både Norrtälje, Stockholm och Grisslehamn.
Distans:
- Norrtälje ca 30 km.
- Älmsta ca 6 km
- Grisslehamn ca 23 km.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgårds som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!


Tillträde flexibelt och du är varmt välkommen och tillträda tomten när det passar er!

Kontakta Fastighetsmäklare för vidare frågor och funderingar.


Tomtarea
2 337 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
NORRTÄLJE GÅSVIK 3:69
Såld
2024-03-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna tomt på Flottskärsvägen såldes av oss 2024-03-17. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Flottskärsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.