Grisslehamnsvägen 212

Grisslehamnsvägen 212

Slutpris

1 550 000 kr


Edeby— Väddö— Norrtälje

Grisslehamnsvägen 212


Slutpris
1 550 000 kr

Edeby— Väddö— Norrtälje

Sommardröm

Välkommen till denna underbara sommardröm i ett torp om 42 kvm från 1890 med taket öppet till nock och vackra frilagda timmerstockar på en stor härlig naturtomt om 2761 kvm, nära buss, bad och möjlighet till båtplats.

Detta charmiga torp är något utöver det vanliga, här bjuds på ett stort, härligt kök med vackert kalkstensgolv, vita väggar med frilagda timmerstockar och moderna vita köksskåp. En trappa upp hittar vi det vackra vardagsrummet med taket öppet till nock, en sprakande brasa i kaminen, vita väggar med frilagda stockar, två fönster samt en glasad altandörr till den soliga altanen i söder. Ytterligare ett trappsteg upp ligger ett rum som kan användas som sovrum eller kanske som nu, TV-rum. Här är det furugolv, vita väggar, ett fönster och taket öppet till nock.

Den stora natur/ängstomten bjuder på både gräsytor, en del berg i dagen, buskar och sluttar svagt mot väster vilket ger ett fint kvällssolsläge. Här finns två fina altaner i söder och norr, båda i anslutning till huset. Under huset finns en matkällare om ca 15 kvm. Här kan man också välja att bygga ytterligare ett hus på den stora tomten.

Fastigheten ligger vackert beläget i blandad bymiljö med både fritids och permanentboende, nära buss mot Stockholm/Norrtälje och bad samt båtplats i Väddöviken.

Välkommen!


Boarea/biarea
42/15 kvm
Driftkostnad
14 899 kr/år
Tomtarea
2 761 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-03-02

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Grisslehamnsvägen såldes av oss 2021-03-02. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Grisslehamnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.