Harrys väg 5

Harrys väg 5

Slutpris

1 450 000 kr


Sandviken— Väddö— Norrtälje

Harrys väg 5


Slutpris
1 450 000 kr

Sandviken— Väddö— Norrtälje

Oslipad diamant

På ett bekvämt badrocksavstånd till Sandvikens fantastiska badstrand ligger detta sommarnöje om 52 kvm på en härligt solig och öppen trädgårds/naturtomt om 1 875 kvm i behov av lite kärlek.

Huset rymmer två bra sovrum, arbetskök, toalettutrymme och ett stort och ljust vardagsrum med utgång till altanen i söder. Här finns möjlighet att forma en havsnära sommardröm med godkänt BDT-avlopp från 2005, nya fönster från 2016, bredband via fiber m.m. Byggrätt enligt detaljplan är 160 kvm i ett plan med komplementbyggnader upp till 40 kvm.

Den öppna och soliga tomten sluttar svagt mot söder med uppvuxna grönskande buskar. Här finns en stor altan delvis under tak i skyddat söderläge, gästhus om ca 10 kvm med renoverat tak och en snickarbod om ca 10 kvm.

Från tomten når man enkelt det härliga badet vid Sandviken bara 350 m bort där det även finns kiosk och servering sommartid. Vill du hellre sola avskilt på solvarma klippor fortsätter du vägen fram till haken med milsvid havsutsikt och unikt vacker miljö. Känner du för att äta en god middag eller handla i välsorterade ICA supermarket är det 3,5 km till sommarstaden Älmsta där man även hittar SL buss mot Norrtälje/Stockholm.

Välkommen på visning


Boarea
52 kvm
Driftkostnad
11 550 kr/år
Tomtarea
1 875 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-04-24

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Harrys väg såldes av oss 2024-04-24. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Harrys väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.