Havsskogen Bergstigen 19 / Havsskogen / Väddö / Norrtälje

Insynsskyddad idyll nära havet

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
55 kvm
Driftkostnad
11 114 kr/år
Tomtarea
2 063 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Havsskogen Bergstigen såldes av oss 2019-08-21. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Havsskogen Bergstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Havsskogen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna härliga insynsskyddade idyll om 2063 kvm med vinterbonat fritidshus om 55 kvm med gästhus förråd med en egen genväg till havet bara 450 m bort.

Huset har en optimal planlösning med tre sovrum, mull toalett, kök och stort vardagsrum med braskamin och stora fönster samt utgång till den överbyggda altanen. Trevlig inrätt gästhuset om ca 10 kvm. På tomten finns även ett par förråd samt ett par skjul.

Den härliga tomten ligger längst in på Bergstigen och har en vacker uppväxt trädgårdstomt med plana gräsytor för lek och spel, och vackra berg i dagen.
Från huset når man enkelt det fina och populära poolbadet som ligger bara ca 500 m från huset. Vill du promenera till havet är det ca 450 m via den mysiga stigen genom skogen.
Övrigt finns det fotbollsplan, lekplats och klubbhus och ca 7 km till sommaridyllen Grisslehamn med fiskehamn, gästhamn, Ica butik, kaféer och restauranger samt nordens största spa.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.