Havsskogen Bodslättsvägen 19 / Väddö / Norrtälje

Dubbel fritidshustomt i attraktivt område

Slutpris
499 000 kr
Driftkostnad
2 000 kr/år
Totalareal
4 138 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
NORRTÄLJE FJÄLL 7:46
Såld
2020-01-17
Bostaden är såld!

Denna tomt på Havsskogen Bodslättsvägen såldes av oss 2020-01-17. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Havsskogen Bodslättsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Havsskogen Bodslättsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Byggklar naturtomt om 4138 kvm som går att dela av till två tomter om man önskar med byggrätt om 80 plus 40 kvm per tomt i etablerat och populärt tomtområde med gemensam pool, härliga klippor vid havet, lekplats, fotbollsplan m.m. Fastigheten har samfälld väg fram till tomten, ordnad uppfart och samfällt sommarvatten vid tomtgräns.

Området ligger attraktivt beläget vid havet mellan sommaridyllerna Älmsta och Grisslehamn med närhet till populära havsstränder som Skottviken och Fjällboholmar samt med möjlighet att hyra båtplats både vid havet och den skyddade väddöviken.

I Älmsta finns välsorterad ICA supermarket, vårdcentral, apotek, skolor, affärer och restauranger, i sommaridyllen Grisslehamn finns fiskaffärer, populär gästhamn, ICA butik, camping, glasskiosker, caféer, restauranger och ett stort SPA hotell

Välkommen till Havsskogen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.