Hemviksvägen 6

Hemviksvägen 6

Slutpris

2 575 000 kr


Lervik— Väddö— Norrtälje

Hemviksvägen 6


Slutpris
2 575 000 kr

Lervik— Väddö— Norrtälje

Nära bad och båtplats

Välkommen till detta havsnära fritidshus om 58 kvm med gästhus om 40 kvm på en stor naturtomt om 4852 kvm bara 400m från bad och båtplats.

Huset rymmer två bra sovrum, vardagsrum med vacker öppen spis och taket öppet till nock samt ett bra arbetskök och toalett. Från det rymliga och ljusa vardagsrummet når man altanen i söder genom en glasad altandörr. På tomten finns även en rejäl gäststuga om 40 kvm med både gästrum, förråd, snickarbod, bastu och badrum.

Den stora naturtomten gör att man har ett mycket privat läge med bär och svamp direkt på tomten och stora möjligheter att expandera då byggrätten är hela 120 plus 60 kvm enligt detaljplanen och dessutom tillkommer atterfallshus och friggebod.

Från tomten når man lätt den fina stranden och båtbryggan där båtplats (och båt) ingår, bara 400 meter bort. Från bryggan når man snabbt ut i en vacker skärgård med närhet till Barnens Ö, Arholma, Fejan och lidö som alla har kända sjökrogar. Fint fiske finns det direkt i viken och vid öarna omkring. Från huset är det 180 m till SLbuss 636 mot Stockholm/Norrtälje och ca 800 m till åretruntöppna Väddö Backa handel (ICA Nära).

Fin chans att förvärva ett hus i mycket attraktivt område!


Boarea
58 kvm
Driftkostnad
12 298 kr/år
Tomtarea
4 852 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-09-21

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Hemviksvägen såldes av oss 2021-09-21. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Hemviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.