Mälbyhamnsvägen 42

Mälbyhamnsvägen 42

Slutpris

650 000 kr


Väddö - Mälbyhamn— Väddö— Norrtälje

Mälbyhamnsvägen 42


Slutpris
650 000 kr

Väddö - Mälbyhamn— Väddö— Norrtälje

Vackert belägen naturtomt

Välkommen till denna vackert belägna tomt om 2 810 kvm med utsikt över åkrar och ängar, perfekt för både fritidshus som permanentboende.

Tomten ligger vackert belägen längs vägen ner till Mälbyhamn med möjlighet till sol och bad från vackra klippor mot Ålands hav. Tomten som ligger högt belägen och mestadels består av skog har vacker utsikt över åkrar och härifrån kan du se solnedgången över fälten i perfekt västerläge. Fastigheten har servitut på vatten från en gemensam borrad brunn och elskåp sitter vid tomtgränsen. Då tomten inte är planlagd finns möjlighet själv utforma ditt drömboende oavsett om drömmen är permanent eller för fritidsboende.

Från tomten når man enkelt havet 2,3 km bort, där det finns klippor och anslutning till roslagsleden som går längs med havet. Till det fina badet vid Mälby (väddöviken) är det ca 2,1 km, där det även finns möjlighet att hyra båtplats. Sommaridyllen Älmsta når man enkelt via vägen eller den nyanlagda cykel & gångvägen ca 3.2 km bort. Här finns en välsorterad ICA supermarket, apotek, vårdcentral, skola och flera restauranger. I området finns även flera gårdsbutiker där man kan handla allt från ost till kalkon.

Ring 070-410 77 77 för frågor - tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen att besöka tomten när det passar er och ta gärna en tur i området!


Driftkostnad
2 100 kr/år
Tomtarea
2 810 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
NORRTÄLJE VÄDDÖ-MÄLBY 3:19
Såld
2021-05-05

Mäklarhuset Norrtälje

Denna tomt på Mälbyhamnsvägen såldes av oss 2021-05-05. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Mälbyhamnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.